Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό σας

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό σας

Όταν έρχεται η στιγμή να βγούμε στην παραλία, συνήθως μας πιάνουν οι ανασφάλειες και τα κόμπλεξ. Το περσινό μαγιό έχει ξεχειλώσει, το σώμα μας έχει αλλάξει, το χρώμα μας είναι λευκό σαν γάλα και η ξεχυνόμαστε στους δρόμους αναζητώντας το κατάλληλο μαγιό που αναδεικνύει τα κάλλη μας και κολακεύει το κορμί μας.

από Αλεξάνδρα Κεντρωτή

Η επιλογή του μαγιό, όμως, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Πριν μπείτε στη διαδικασία να δοκιμάσετε τα μαγιό ενός ολόκληρου μαγαζιού, λοιπόν, δείτε ποια είναι καταλληλότερα για εσάς με βάση το σωματότυπό σας.

ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΜΗΛΟ.

Τα δυνατά σας σημεία είναι η μέση και τα πόδια. Τονίστε, λοιπόν, την όμορφη καμπύλη της μέσης είτε με ένα ολόσωμο μαγιό σε κλασικό και λιτό στυλ, είτε ένα μπικίνι με απλό σλιπ και σουτιέν με καλή στήριξη.

Τι να αποφύγετε: τα λεπτά κορδόνια στο σλιπ, τα τριγωνάκια και τα πολλά «στολίσματα» όπως χάντρες ή έντονα σχέδια.

Οι τάσεις της μόδας για εσάς: ολόσωμο μαγιό με ενσωματωμένη ζώνη ή διακριτικά cuts στη μέση.

ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΑΧΛΑΔΙ

Το δυνατό σας σημείο είναι το πάνω μέρος του σώματός σας. Για εσάς, είναι ιδανικά τα έντονα χρώματα, τα βολάν και τα έντονα χρώματα στο πάνω μέρος του μαγιό. Είτε επιλέξετε μπικίνι, είτε ολόσωμο, είστε από τις τυχερές που σας ταιριάζουν τα στράπλες και τα prints.

Τι να αποφύγετε:: το τριγωνάκι, τα μαγιό με κορδόνια αντί κλιπς και τα πολύ έντονα ή φορτωμένα σλιπ. Γενικά, δώστε έμφαση στο δυνατό σας σημείο και κρατήστε χαμηλούς τόνους στο κάτω μέρος του μαγιό.

Οι τάσεις της μόδας για εσάς: τα μαγιό που δένουν μπροστά ή έχουν βολάν στο πάνω μέρος και τα αθλητικά halter neck.

9

ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΚΛΕΨΥΔΡΑ

Το δυνατό σας σημείο είναι πως δεν σας περιορίζει τίποτα. Το σώμα σας είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε μαγιό, χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, κάτι σε ψηλόμεση γραμμή ή ένα ολόσωμο σε στιλ 90s θα σας κολάκευαν ακόμα περισσότερο.

Τι να αποφύγετε: εάν έχετε μεγάλο μπούστο, καλό είναι να αποφύγετε τα πολύ έντονα σχέδια στο επάνω μέρος, ενώ αν το μπούστο σας είναι μικρό, δώστε του έμφαση.

Οι τάσεις της μόδας για εσάς:: εφόσον έχετε μια ισορροπημένη σιλουέτα, διάλεξε το μαγιό που σου αρέσει και φτιάξτε το δικό σας trend.

www.mama365.gr

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

Καρυδέλαιο. Έλαιο καρυδιού.

Έλαιο κισσού λιποδιαλυτικό κατά της κυτταρίτιδας.

Κισσός-βότανο-λιώνει το λίπος!

Αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. Αποτοξινωτικό, κατά της κυτταρίτιδας και της κατάθλιψης.

Αιθέριο έλαιο μανταρίνι. Κατά της γήρανσης και των ραγάδων.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr