5 λαχταριστά σνακ που… κόβουν την όρεξη μαχαίρι!

5 λαχταριστά σνακ που… κόβουν την όρεξη μαχαίρι!

Ποπ κορν με τριμμένο τυρί

Πριν εκφράσετε τις ενστάσεις σας, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αναφερόμαστε στο έτοιμο ποπ κορν, αλλά σε αυτό που φτιάχνουμε καλαμπόκι. Και φυσικά, χωρίς βούτυρο και αλάτι! Μια μερίδα από το συγκεκριμένο σνακ έχει μόνο 15 θερμίδες. Συνδυάστε τα με λίγο τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών για ακόμη πιο νόστιμο και χορταστικό αποτέλεσμα. Το ποπ κορν μειώνει το αίσθημα της πείνας και διώχνει μακριά τις ανεπιθύμητες λιγούρες.

Τυρί κότατζ με λιναρόσπορο

Αν αναρωτιέστε πώς θα συνδυάσετε το κότατζ τυρί και το λιναρόσπορο, αυτή η συνταγή θα σας λύσει την απορία. Βάλτε σ’ ένα μπολ 80 γραμμάρια τυρί κότατζ και προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο. Ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους και αφήστε το μπολ περίπου ένα τέταρτο στο ψυγείο. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε κομμάτια μπανάνας και μήλου για περισσότερη νοστιμιά. Αυτό το απολαυστικό σνακ εκτός του ότι είναι υγιεινό, κόβει μαχαίρι τις λιγούρες ενώ ο συνδυασμός λιναρόσπορου και τυριού δίνουν περισσότερη ενέργεια.

Φιστίκια με μαύρη σοκολάτα

Και κάπου εδώ ίσως νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα, αλλά όχι! Η μαύρη σοκολάτα λόγω της έντονης γεύσης αλλά και της ιδιότητας της να μην απορροφάται γρήγορα από το στομάχι, μειώνει την λιγούρα για αλμυρά και γλυκά σνακ. Συνδυάστε την με φιστίκια, τα οποία έχουν τον ιδανικό συνδυασμό «καλών» λιπαρών με πρωτεΐνη και βοηθούν στον έλεγχο της όρεξης. Έτσι, μπορείτε να χορτάσετε με λίγες θερμίδες!

Smoothie με αβοκάντο

To πλέον δημοφιλές αβοκάντο, είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και ίνες και προτείνεται από πολλούς διαιτολόγους καθώς μειώνει το αίσθημα της πείνας. Μην θεωρήσετε ότι είστε αναγκασμένοι να το φάτε σκέτο ή με κράκερς. Αντίθετα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας smoothie με αβοκάντο, μπανάνα και γάλα για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα που, όμως δεν θα σας κοστίσει σε θερμίδες. Πιστέψτε μας, θα αργήσετε να πεινάσετε.

Aγγουροφέτες με χούμους

Οι αγγουροφέτες με χούμους είναι το απόλυτο υγιεινό σνακ που θα σας χορτάσει γρήγορα και αποτελεσματικά. Κόψτε δύο αγγούρια σε φέτες και αλείψτε την επιφάνειά τους με χούμους. Τα αγγούρια έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και χαμηλή ποσότητα υδατανθράκων. Μία ποσότητα 100 γραμμαρίων έχει μόνο 13 θερμίδες και το 97% είναι νερό. Έτσι, ενυδατώνεται ο οργανισμός. Ο συνδυασμός με χούμους μειώνει τις λιγούρες καθώς είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και σίδηρο και επιπλέον ενισχύει την επεξεργασία των σακχάρων από το σώμα πιο αποτελεσματικά, βοηθώντας σας να χάσετε βάρος.

www.mama365.gr

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

Αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. Αποτοξινωτικό, κατά της κυτταρίτιδας και της κατάθλιψης.

Σημύδα για την κυτταρίτιδα απο τα μυστικά ομορφιάς. Μειώνει το ουρικό οξύ.

Γκουαρανά-αδυνάτισμα

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr