2 απλές ασκήσεις προσώπου για να αποκτήσεις λαμπερό και υγιές δέρμα! Αποτελέσματα ορατά μόλις σε τρεις ημέρες!

2 απλές ασκήσεις προσώπου για να αποκτήσεις λαμπερό και υγιές δέρμα! Αποτελέσματα ορατά μόλις σε τρεις ημέρες!

Ο μόνιμος στόχος και σκοπός κάθε γυναίκας! Να είναι πάντα νέα! Μόνο που αυτό άλλες γυναίκες το εκλαμβάνουν διαφορετικά και κάνουν τα πάντα γι αυτό φτάνοντας στο σημείο να γίνουν όλες ίδιες με τα ίδια φουσκωμένα χείλη, τα ίδια μπομπαριστά ζυγωματικά και τα το δέρμα τσίτα μπόμπα ό,τι χρονολογία κι αν γράφει η ταυτότητά τους!Εμείς, όμως, δε θέλουμε να γίνουμε έτσι! Θέλουμε να είμαστε όμορφες με όλη τη φυσική σημασία της λέξης, γιατί όταν χαθεί η φυσική ομορφιά της γυναίκας χάνετε και η γοητεία της!

Της ΒΙΚΥΣ ΖΑΧΙΛΑ
Θα νικήσουμε τον χρόνο με φυσικούς τρόπους, κάνοντας τρεις ασκησούλες προσώπου για να αποκτήσουμε λαμπερό και υγιές δέρμα!

Οι ασκήσεις προσώπου θα μας βοηθήσουνε να αυξήσουμε τη δύναμη των μυών που έχει το πρόσωπο. Η κίνηση συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας άρα αυξάνεται και η κυκλοφορίας του αίματος και η λάμψη θα πρωταγωνιστεί στο δέρμα μας! Τα αποτελέσματα θα είναι εκθαμβωτικά, αρκεί να αφιερώσεις λίγα λεπτάκια από την ημέρα σου!

Το σημαντικότερο; Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μόλις σε τρεις ημέρες!

Φύγαμε να μείνουμε για πάντα νέες γυμνάζοντας το πρόσωπά μας!

#Ασκηση Νο1

Ρούφηξε τα μάγουλα σου και σφίξε τα χείλη σου (σαν χειλάκια ψαριού)! Κράτησε το για 10 δευτερόλεπτα, χαλάρωσε και επανέλαβε για τρεις φορές!

# Άσκηση Νο2

Κάνε το γράμμα «Ο» με τα χείλη σου. Άνοιξε το στόμα σου όσο πιο πολύ μπορείς και κράτησε για δέκα δευτερόλεπτα. Χαλάρωσε και επανέλαβε τρεις φορές.

/ipop.gr

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα