Τα 6 βήματα για να διώξεις το φούσκωμα σε μία εβδομάδα

Τα 6 βήματα για να διώξεις το φούσκωμα σε μία εβδομάδα

Θέλεις να βγάλεις από πάνω σου λίγα κιλά και «φούσκωμα» πριν τις διακοπές; Ακολούθησε τα βήματα που συστήνουν οι διαιτολόγοι!

Αν θέλεις να χάσεις λίγα κιλά και «φούσκωμα» πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές, υπάρχει λύση: μια ρεαλιστική και απλή δίαιτα σε 6 βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις, ώστε εύκολα και γρήγορα να νιώσεις πιο ανάλαφρη και χωρίς φουσκώματα. Δες πώς θα αποκτήσεις υγιές σώμα, με απλά βήματα και σε πολύ λίγο χρόνο με έξυπνα διατροφικά μυστικά.

Τα 6 βήματα για να διώξεις το φούσκωμα σε μία εβδομάδα

Οι μαγικές φυτικές ίνες. Μπορεί να πιστεύεις ότι για να χάσεις κιλά πρέπει να αποκλείσεις τους υδατάνθρακες από τη διατροφή σου αλλά μην ξεχνάς τις φυτικές ίνες, που σε κρατούν χορτάτη για πολλές ώρες. Ρίξε τριμμένα αμύγδαλα στη σαλάτα ή το γιαούρτι.
Κάψε θερμίδες… τρώγοντας. Μην προσπερνάς γεύματα. Ακολουθώντας τον κανόνα των 5 γευμάτων την ημέρα -3 γεύματα 350 θερμίδων και 2 σνακ έως 150 θερμίδες το καθένα- ρυθμίζεις την πείνα σου και διατηρείς ισχυρό το μεταβολισμό σου.

Διώξε το φούσκωμα. Το μπρόκολο, τα κρεμμύδια και οι πιπεριές προκαλούν φούσκωμα. Επίλεξε προϊόντα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό όπως αγγούρι και σπανάκι. Τροφές πλούσιες σε κάλλιο (μπανάνες, πορτοκάλια) βοηθούν επίσης στο να μην κατακρατούνται υγρά.
Πιες νερό. Τα κύτταρα συγκρατούν νερό όταν δεν έχουν αρκετό, γι’ αυτό εφοδίασέ τα πίνοντας 2-3 λίτρα την ημέρα. Φρόντισε να πίνεις αργά, έτσι ώστε το νερό να πηγαίνει στο κυκλοφορικό σύστημα και όχι στο συκώτι, απ’ όπου και θα φύγει αμέσως.

Η πρωτεΐνη που αδυνατίζει. Ένα υγιεινό και πλούσιο σε πρωτεΐνη πρωινό θα σε κρατήσει μακριά από ανθυγιεινά σνακς. Δοκίμασε τη βρώμη, μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για πρωινό.
Χρυσός διατροφικός κανόνας: Αν δε μπορείς να προφέρεις τα συστατικά, τότε μάλλον δεν πρέπει να τα φας κιόλας. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις όταν πηγαίνεις για ψώνια, είναι να κατευθυνθείς στο διάδρομο με τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
www.missbloom.gr

Λάδι πράσινου τσαγιού. Δέρμα, κυτταρίτιδα μαλλιά!

Σαπούνι για κυτταρίτιδα και ανάπλαση προσώπου απο γάλα γαϊδούρας!

Αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. Αποτοξινωτικό, κατά της κυτταρίτιδας και της κατάθλιψης.

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Βότανα απο τα μυστικά ομορφιάς

Οξέα φρούτων απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr