Φυσικό έλαιο για καύση λίπους- μείωση κυτταρίτιδας

Φυσικό έλαιο για καύση λίπους- μείωση κυτταρίτιδας

ΘΑΣΙΤΗ ΖΩΗ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

Το ελαιόλαδο προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία στο δέρμα. Η καψαϊκίνη που περιέχεται στις καυτερές πιπεριές αυξάνει τη κυκλοφορία του αίματος και την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, κάτι πολύ βασικό για την κυτταρίτιδα μιας και πρόκειται για μια φλεγμονή κατάσταση του δέρματος και προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος και των λιποκυττάρων προωθώντας έτσι τη λιπόλυση. Η ρίγανη έχεις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από πιθανούς μυϊκούς πόνος.

Τι θα χρειαστείτε

½ λίτρο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
4-5 κόκκινες μικρές καυτερές πιπεριές (καλύτερα αποξηραμένες) ή 3 μεγάλες πράσινες καυτερές πιπεριές (κομμένες σε μικρά κομμάτια)
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο ρίγανης ή 1 κ.γλ. ρίγανη

Τρόπος εφαρμογής

Βάζετε σε ένα μπουκαλάκι το ελαιόλαδο, τις καυτερές πιπεριές και τη ρίγανη και τα αφήνετε για μια εβδομάδα σε ένα σκοτεινό μέρος ώστε οι πιπεριές και η ρίγανη να βγάλουν τα συστατικά τους στο λάδι. Καθημερινά ανακατεύετε καλά το μίγμα.

Μετά την πρώτη εβδομάδα και αφού το μίγμα μας είναι έτοιμο, το χρησιμοποιείτε στα σημεία με κυτταρίτιδα και περιττό λίπος κάνοντας μασάζ για 10-20 λεπτά. Κατόπιν, τυλίγετε τα σημεία που εφαρμόσατε το λάδι με διαφανή μεμβράνη και αφήνετε για περίπου 1 ώρα να δράσει το μίγμα.

Τέλος κάνετε ντους με χλιαρό νερό ώστε να φύγει το λάδι.

Επανάληψη: 1 φορά την ημέρα

www.genenutrition.gr

Λάδι καγιέν για μυϊκούς πόνους, αρθρίτιδες, εντριβές.

Ριγανέλαιο απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr