Διακοπές και σεξ πάνε μαζί;

Διακοπές και σεξ πάνε μαζί;

Τσακωμοί, προβλήματα στο σεξ και βαρεμάρα σκοτώνουν τον έρωτα στις διακοπές – Τι δείχνει έρευνα για τις κοινές διακοπές των ζευγαριών
Το καλοκαίρι θεωρείται η πιο κατάλληλη περίοδος για ερωτικά παιχνίδια με τον ήλιο και τη θάλασσα να ανοίγουν την… όρεξη. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Τσακωμοί, προβλήματα στο σεξ και βαρεμάρα είναι τα τρία πράγματα που σκοτώνουν το σεξ και τον έρωτα στις διακοπές.

Έρευνα της Elite Partner Study 2018 που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild» δείχνει ότι, η συνεχής παρουσία του συντρόφου μας φέρνει γκρίνια και βγάζει στην επιφάνεια τα πράγματα που μας ενοχλούν πάνω του.

Δεν έχουμε κουράγιο για σεξ

Ποιος πιστεύει ότι στις διακοπές έχουμε πάντα το κουράγιο να κάνουμε σεξ; Εκδρομές, ηλιοθεραπεία και ξενύχτι με χορό μας εξαντλούν. Εάν επίσης πάθουμε ελαφρύ έγκαυμα από τον ήλιο, μας τσιμπήσουν κουνούπια ή φάμε πολύ, τότε πώς θα έχουμε όρεξη για σεξουαλικά παιχνίδια;

Οι διακοπές είναι διαφορετικές για τον καθένα

Διακοπές σημαίνει ξεκούραση. Υπάρχουν όμως και αυτοί που προσπαθούν να τα κάνουν όλα σ΄ ένα 24ωρο, δηλαδή, εκδρομές, περιηγήσεις σε μουσεία, ηλιοθεραπεία, παιχνίδια στη θάλασσα και ξενύχτι.

-Το 11% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι δεν έχουν χρόνο για σεξ αφού όλη την ημέρα τρέχουν δεξιά κι αριστερά, από την παραλία στα μπαρ.

Χωριστές διακοπές

Στη διάρκεια του καλοκαιριού,πολλά ζευγάρια επιλέγουν να πάνε διακοπές χώρια.

Σύμφωνα με τη μελέτη, το 23,7% των ερωτηθέντων έχουν ταξιδέψει μόνοι τους το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι έχουν σύντροφο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 4% των ερωτηθέντων έχουν απατήσει το σύντροφό τους.

Αναθεωρούμε τη σχέση μας

– Το 8% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχουν σκεφτεί σοβαρά να διακόψουν τη σχέση τους ενώ βρίσκονται σε διακοπές.

Υπάρχουν εμπόδια για να κάνουμε σεξ

-Εάν είστε γονείς,τότε τα γλυκύτατα τέκνα σας δεν θα σας επιτρέψουν να χαρείτε τον έρωτα γι΄ αυτό υπάρχουν οι κατασκηνώσεις,οι παππούδες και οι γιαγιάδες.

www.protothema.gr

Maca Powder Μάκα. Βιολογική ρίζα σε δισκία.

Catuaba (για λίμπιντο)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr