Δίαιτα: Αυτό το υλικό είναι χειρότερο από την ζάχαρη

Δίαιτα: Αυτό το υλικό είναι χειρότερο από την ζάχαρη

Το υλικό που θα πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να χάσετε κιλά

Μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ και στα ράφια με τα λάδια, είναι αρκετή για να δούμε πόσες ποικιλίες λαδιών υπάρχουν στην αγορά. Από τα πιο γνωστά είναι το παρθένο ελαιόλαδο, το λάδι καρύδας, το κραμβέλαιο και τα φυτικά έλαια που θεωρούνται η πιο υγιεινή επιλογή. Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα PLoS One, υπάρχει ένα λάδι που δεν θα έπρεπε να ανήκει στο ντουλάπι με τα τρόφιμα σας αν θέλετε να χάσετε κιλά: το λάδι σόγιας!

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας τάιζαν ποντίκια με τροφές που περιείχαν 40% λίπος, όπως αναφέρει το περιοδικό Prevention. Η πρώτη ομάδα ποντικιών τρεφόταν με λάδι καρύδας, ενώ η δεύτερη ομάδα με λάδι σόγιας. Η ομάδα των ερευνητών τάιζε την δεύτερη ομάδα ποντικιών και με άλλες τροφές που περιείχαν φρουκτόζη.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο τα ποντίκια που τρεφόντουσαν με τροφές που περιείχαν λάδι σόγιας, πήραν το περισσότερο βάρος- 25% περισσότερο από τα ποντίκια που κατανάλωναν τροφές με λάδι καρύδας. Tα ποντίκια που κατανάλωναν και φρουκτόζη στο πρόγραμμα διατροφής τους…

Περισσότερα: JoyTv.gr

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Καλλυντικό Έλαιο Καρυδας των100 ml

Εσάνς καρύδας.

Ζάχαρη καρύδας 500γρμ.

      

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr