Η ηθοποιός που στα 71 της έχει αποκτήσει το καλύτερο σώμα από ποτέ: Τι δεν τρώει πια

Η ηθοποιός που στα 71 της έχει αποκτήσει το καλύτερο σώμα από ποτέ: Τι δεν τρώει πια

Σε ποιες συνήθειες οφείλει η Susan Lucci τη σιλουέτα της, που της επιτρέπει να φοράει άνετα μπικίνι στην όγδοη δεκαετία της ζωής της;

Λάουρα Νικολάου –
Πριν από δύο χρόνια, στη διάρκεια των διακοπών της, η 71χρονη Susan Lucci αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία της με μπικίνι στο Instagram, χωρίς να έχει ιδιαίτερη επαφή μέχρι τότε με τα social media. Η εικόνα έγινε viral, συγκεντρώνοντας κολακευτικά σχόλια ακόμα και από 20χρονες γυναίκες.

«Η αντίδραση ήταν αναπάντεχη – και πολύ κολακευτική» θυμάται σήμερα η Αμερικανίδα ηθοποιός, που συνδέθηκε με τη μακρόβια σαπουνόπερα «All my children» (1970-2011). Πιο εντυπωσιακή ίσως από την καριέρα της στην υποκριτική είναι η εμφάνιση που διατηρεί στην όγδοη δεκαετία της ζωής της, που μέχρι σήμερα προσελκύει όχι μόνο τους παπαράτσι αλλά και καινούριους θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 100 χιλιάδες followers μόνο στο Instagram και χιλιάδες likes σε κάθε στιγμιότυπο που κοινοποιεί από τα μαθήματα πιλάτες που παρακολουθεί με ευλάβεια.

Στο πιλάτες αποδίδει και τις αλλαγές που είδε, τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στο σώμα αλλά και στις διατροφικές της συνήθειες. «Από τη στιγμή που άρχισα να κάνω πιλάτες, σταμάτησα να επιθυμώ πράγματα όπως τα τσίζμπεργκερ και οι τηγανιτές πατάτες» είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο αμερικανικό Harper’s Bazaar που συνοδευόταν από εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό.

«Από τη στιγμή που άρχισα να κάνω πιλάτες, σταμάτησα να επιθυμώ πράγματα όπως τα τσίζμπεργκερ και οι τηγανιτές πατάτες» είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της η 71χρονη ηθοποιός Susan Lucci.


Τα τσίζμπεργκερ και οι τηγανιτές πατάτες δεν είναι οι μοναδικές τροφές που έχει εξορίσει από το διαιτολόγιό της. «Σπάνια τρώω γλυκά, ποτέ δεν καταναλώνω σνακ και δεν τρώω πολύ ψωμί και ζυμαρικά» δηλώνει. Ένα τυπικό γεύμα της; Σάντουιτς με γαλοπούλα και αβοκάντο όπου μεγαλόκαρπες ντομάτες (μια ποικιλία που διακρίνεται για το μεγάλο της μέγεθος) έχουν πάρει τη θέση του ψωμιού. Πέρα από τα γλυκά και τους υδατάνθρακες, επίσης, έχει περιορίσει το αλκοόλ, πίνοντας μόνο ένα ποτήρι όταν βγαίνει έξω για φαγητό (ένα ποτήρι σαμπάνιας όπως διευκρινίζει, αλλά υποθέτουμε ότι μπορούμε να προσαρμόσουμε το tip και σε πιο προσιτά οινοπνευματώδη).

Δείτε δώδεκα βασικές αλλαγές για υγιεινή διατροφή.

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr