Πώς έκανα πυκνά τα αραιά μαλλιά μου μέσα σε μία εβδομάδα με μια τροφή που έχουμε όλοι στην κουζίνα

Πώς έκανα πυκνά τα αραιά μαλλιά μου μέσα σε μία εβδομάδα με μια τροφή που έχουμε όλοι στην κουζίνα

Όλες οι φυσικές θεραπείες που τους δίνουν λάμψη και υγεία.

Τα μαλλιά σας έχουν αραιώσει τελευταία και ενώ έχετε αποκλείσετε τα σοβαρά οργανικά αίτια δεν μπορείτε να επαναφέρετε την πυκνότητά τους. Ή ήταν ανέκαθεν κάπως πιο αραιά από εκείνα των άλλων γυναικών. Υπάρχουν διάφοροι φυσικοί τρόποι να τα κάνετε πιο πλούσια, λαμπερά και υγιή χωρίς να τα επιβαρύνετε με χημικά και δίχως να ξοδέψετε μια περιουσία, βλέποντας αποτέλεσμα ακόμα και μέσα στην πρώτη εβδομάδα.

Ένας από αυτούς είναι το μπαχαρικό τσιμένι, μοσχοσίταρο ή τριγωνέλλα, που συνήθως προσθέτουμε σε κρέας, κοτόπουλο, κεφτεδάκια ή σε πατάτες φούρνου. Ενεργοποιεί ορμόνες που δυναμώνουν την τρίχα και ευνοούν την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ παράλληλα καταπολεμά την κυτταρίτιδα και προσθέτει λάμψη. Μπορείτε με τους σπόρους του να φτιάξετε ένα σπιτικό σπρέι μαλλιών. Τους αφήνετε να μουλιάσουν για ένα βράδυ σε νερό και την επόμενη μέρα ψεκάζετε με το διάλυμα τα μαλλιά σας με ένα μπουκάλι με απλικατέρ.

Μια άλλη σπιτική θεραπεία πιο εύκολα προσβάσιμη είναι τα αυγά, πλούσια σε πρωτεΐνες που δυναμώνουν και πυκνώνουν το τριχωτό της κεφαλής. Εκτός από το να τα καταναλώσετε μπορείτε ακόμα να φτιάξετε με αυτά μια μάσκα, να την απλώσετε στα μαλλιά σας για 30’ και αμέσως μετά να λουστείτε.

Δείτε όλες τις φυσικές θεραπείες για πυκνά μαλλιά:

www.womantoc.gr

Βότανο τριγωνέλλα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr