5 διάσημα μοντέλα μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους

5 διάσημα μοντέλα μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους

 

Κράτα το
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
5 διάσημα μοντέλα μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους
Kendall Jenner, Kate Moss και άλλες αποκαλύπτουν τις συνήθειες που διατηρούν το δέρμα τους λαμπερό και υγιές

Μία από τις καλύτερες πηγές για συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης είναι αναμφίβολα τα μοντέλα.

Δες και αυτό: Ξύπνησες με πρησμένο πρόσωπο; Τι να κάνεις για να το επαναφέρεις μέσα σε 5 λεπτά

Και πώς θα μπορούσαν να μην είναι, αφού παρ’όλο που φορούν βαρύ μακιγιάζ κάθε μέρα, καταφέρνουν να διατηρούν το δέρμα τους λαμπερό και καθαρό;

Για να βρούμε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις περί καλής φροντίδας της επιδερμίδας, συγκεντρώσαμε τα μυστικά μερικών από των πιο διάσημων μοντέλων από συνεντεύξεις τους.

Kendall Jenner

“Πάντα ήμουν πολύ σχολαστική σε ό,τι αφορά το πλύσιμο του προσώπου μου. Πλένω το πρόσωπό μου τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές τη μέρα. Ποτέ δεν ακουμπάω και δεν πειράζω το πρόσωπό μου και φοράω καθημερινά κρέμα ματιών.”

Shanina Shaik

“Το πρωί, καθαρίζω, τονώνω, ενυδατώνω και κάνω απολέπιση το πρόσωπο μου, αλλάζω συνήθως τα προϊόντα του δέρματος σύμφωνα με τις εποχές, καθώς οι ανάγκες του δέρματος αλλάζουν με τον καιρό”.

Anja Rubik

“Μου αρέσει να αναμιγνύω πολλά προϊόντα για το δέρμα. Αν αισθάνομαι το δέρμα μου πολύ ξηρό, χρησιμοποιώ λάδι καρύδας στο πρόσωπό μου και στο σώμα μου. Έχω επίσης μια κρέμα που έχω πάρει από μια λαϊκή αγορά, η οποία είναι φτιαγμένη από τη γύρη των μελισσών. Είναι αρκετά περίεργη όταν την εφαρμόζεις, έχει μια πολύ ιδιαίτερη οσμή αλλά την επόμενη μέρα, το δέρμα είναι απίστευτο. Ποτέ δεν πάω για ύπνο με μακιγιάζ. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζουμε το δέρμα μας καθημερινά, να τρώμε καλά, να πίνουμε νερό και να χρησιμοποιούμε ενυδατική κρέμα”.

Αυτό το είδες; 5 μυστικά για ακόμη πιο φρέσκο, καθαρό και λαμπερό δέρμα

Kate Moss

“Αν ξυπνήσω το πρωί και φαίνομαι κουρασμένη και πρησμένη, γεμίζω έναν κουβά με πάγο και αγγούρι και βυθίζω το πρόσωπό μου μέσα. Σφίγγει αμέσως τα πάντα”.

Lily Aldridge

“Το λάδι καρύδας και η ζάχαρη είναι τα βασικά συστατικά για ένα θαυμάσιο σπιτικό scrub που επίσης μυρίζει καταπληκτικά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr