Άψογοι κοιλιακοί με απλές ασκήσεις στο νερό

Άψογοι κοιλιακοί με απλές ασκήσεις στο νερό

Επωφεληθείτε απο τις καλοκαιρινές διακοπές και «χτίστε» σώμα

Η γυμναστική για πολλούς είναι συνυφασμένη με τον χώρο του γυμναστηρίου και τον ιδρώτα, γεγονός που εμποδίζει την άσκηση να μετατραπεί σε αυτοματοποιημένη σκέψη και με αποτέλεσμα να πρέπει κάθε φορά να πείθετε τον εαυτό σας ότι πρέπει να αθληθείτε. Η κολύμβηση είναι μια εξαιρετική άσκηση που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, το νευρικό σου σύστημα θα ηρεμήσει, το στρες θα μειωθεί και θα γεμίσετε ζωντάνια και ευεξία.

Μέσα στο νερό μπορείτε να «κάψετε» μέχρι και έντεκα θερμίδες το λεπτό, ενώ την ίδια στιγμή γυμνάζετε συμμετρικά όλους τους μυς του σώματος (πόδια, γλουτούς, κοιλιακούς, χέρια, πλάτη) , χωρίς την καταπόνηση που υφίσταται ο οργανισμός και οι αρθρώσεις σε κάποια σκληρή επιφάνεια. Το περιβάλλον δε είναι ιδανικό ακόμη και για τους υπέρβαρους έως και τους παχύσαρκους ή και για ανθρώπους με προβλήματα κίνησης.

Δείτε ένα βίντεο που εστιάζει στις ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς και αφιερώστε λίγα λεπτά μέσα στην μέρα για να αποκτήσετε λεπτή μέση.

Αμέσως μετά το τέλος της γυμναστικής περπατήστε, με το νερό να φτάνει μέχρι τη μέση σας. Αν καταφέρετε να περπατήσετε επί μισή ώρα, θα έχετε κάψει μπόλικες θερμίδες.

Σαπούνι βάλσαμο- γάλα γαϊδούρας.Επούλωση πληγών ανάπλαση σώματος- προσώπου

Σαπούνι για κυτταρίτιδα και ανάπλαση προσώπου απο γάλα γαϊδούρας!

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

Αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. Αποτοξινωτικό, κατά της κυτταρίτιδας και της κατάθλιψης.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

 

 

Διαβάστε ακόμα