Παγοθεραπεία: κάντε mini botox με τα παγάκια απο το ψυγείο σας

Παγοθεραπεία: κάντε mini botox με τα παγάκια απο το ψυγείο σας

Δεν θα πιστεύετε πόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα θα δείτε στο δέρμα σας με τον πάγο.

Η κρυοθεραπεία είναι μια απλή μέθοδο θεραπείας με πάγο και ελπίζουμε να απολαύσετε το χαλαρωτικό και θεραπευτικό της αποτέλεσμα. Μάλιστα καποιες φορές η τόνωση και η «ξεκούραση» που κάνει ο πάγος θυμίζει το botox.

Πως θα αποκτήστε πιο απαλή επιδερμίδα.

Κάθε βράδυ πριν ξαπλώσετε, δοκιμάστε το εξής κόλπο: πλύντε το πρόσωπό σας, γεμίστε μια πλαστική σακούλα με πάγο και κάντε απαλό μασάζ με την σακούλα στο πρόσωπο και τον λαιμό σας για 3 λεπτά. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες, θα δείτε το δέρμα σας αισθητά πιο απαλό και φρέσκο.

Πέιτε αντίο στην ακμή. Πλύντε το πρόσωπό σας, τυλίξτε ένα παγάκι μέσα σε μια χαρτοπετσέτα και κάντε απαλό μασάζ στα πάνω στα σπυράκια σας για 3 με 5 λεπτά. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Μειώστε τις ρυτίδες. Κάντε μασάζ με ένα παγάκι για περίπου ένα λεπτό κάθε μέρα. Ο πάγος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και εμποδίζει την εμφάνιση πρόωρων ρυτίδων.

Ο πάγος καταπολεμά τους ανοιχτούς πόρους. Κάντε μασάζ με ένα παγάκι στο πρόσωπό σας για 2 με 3 λεπτά. Αν είστε αρκετά συνεπείς, θα δείτε τους ανοιχτούς πόρους σας να συρρικνώνονται.

Απαλλαγείτε από τα πρησμένα μάτια. Τυλίξτε 2 παγάκια μέσα σε ένα ύφασμα τοποθετήστε τα πάνω στα κλειστά μάτια σας και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις πρησμένες περιοχές για 2 λεπτά.

Καταπολεμήστε το λίπος της κοιλιάς. Τοποθετήστε μια παγοκύστη για 15 λεπτά πάνω στην κοιλιά σας. Βγάλτε το για 3 λεπτά και επαναλάβετε για μια ώρα το πολύ. Ο πάγος μετασχηματίζει τα λευκά λιπώδη κύτταρα σε καφέ λιπώδη κύτταρα, τα οποία μπορούν να καούν πιο γρήγορα.

Μια συμβουλή για την σωστή και ακίνδυνη χρήση του πάγου στο πρόσωπο: Μην χρησιμοποιείτε τον πάγο απευθείας στο πρόσωπό σας, χωρίς να τον καλύψετε πρώτα με κάποιο μαλακό ύφασμα και πάντοτε σε καθαρό δέρμα.

www.citywoman.gr

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα