Κυτταρίτιδα στα μπράτσα: Βρήκαμε τις τέλειες ασκήσεις για να την εξαφανίσετε

Κυτταρίτιδα στα μπράτσα: Βρήκαμε τις τέλειες ασκήσεις για να την εξαφανίσετε

Ισως το πιο ενοχλητικό και δύσκολο σημείο για να απαλλαγείτε απο το λίπος

Η κυτταρίτιδα κακά τα ψέματατα είναι απο τις πιο ενοχλητικές παθήσεις και δεν αρέσει σε καμία γυναίκα. Η συγκεκριμένη μορφή, στα μπράτσα είναι ίσως και η πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς αμέτρητες γυναίκες ταλαιπωρούνται, χωρίς να μπορούν ουσιαστικά να κάνουν και πάρα πολλά, προκειμένου να απαλλαγούν. Οι κρέμες, τα μασάζ ακόμα και η αερόβια άσκηση δεν μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα απο μόνα τους και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στην ρίζα του.

Τα αμάνικα μπλουζάκια, τα σέξι τοπ, τα έξωμα φορέματα σε λίγο καιρό θα αποτελούν καθημερινότητα για όλες τις γυναίκες καθώς το καλοκαίρι απέχει μόλις δύο μήνες. Τι πρέπει να κάνετε για να απαλλαγείτε απο τον έχθρο που λέγεται κυτταρίτιδα στα μπράτσα; Τι γυμναστική πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να βελτιώσετε την εικόνα των χεριών σας; Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για το δύσκολο αυτό σημείο του γυναικείου σώματος και σας προτρέπουμε να ξεκινήσετε άμεσα προπόνηση.

Μην ξεχνάτε πως πρέπει να συνδυάζετε τις παρααπάνω ασκήσεις και με αερόβια άσκηση (ποδήλατο, ελλειπτικό, διάδρομο) διάρκειας από 20’ λεπτά εως 40’ περίπου με αυξομειώσεις ρυθμού (περπάτημα-έντονο-αργο). Στόχος σας, από τα 20’ λεπτά να φτάσετε στα 40’ λεπτά για πιο άμεσα αποτελέσματα.

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

Wheatgrass σιταρόχορτο για αποτοξίνωση (σκόνη)

Αιθέριο Έλαιο Μάραθος. Ενίσχυση αδυνατίσματος. Μείωση κατακράτησης.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr