Το μυστικό αντιγήρανσης το έχουν οι Γιαπωνέζες! Νικήστε τον χρόνο!

Το μυστικό αντιγήρανσης το έχουν οι Γιαπωνέζες! Νικήστε τον χρόνο!

Τι κάνουν και διατηρούνται νέες;

Μάθε το Νο1 κόλπο αντιγήρανσης και δείξε ως και 20 χρόνια πιο νέα!

αντιγήρανση, έρευνα, ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια-μυϊκού-ιστού

Οι έρευνες δείχνουν ότι κατά κύριο λόγο οι ρυτίδες, η χαλάρωση, η απώλεια μυϊκού ιστού και προβλήματα υγείας, όπως καρδιοπάθειες και οστεοπόρωση μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσω της άσκησης αλλά και της δίαιτας.

Στο πλαίσιο μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε 300 Γιαπωνέζες, ηλικίας έως 70 ετών οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι όσες ασκούνταν τακτικά, το σώμα τους έδειχνε κατά 5 χρόνια «νεότερο» σε σχέση με τη βιολογική τους ηλικία, ενώ βρέθηκε ότι είχαν μεγαλύτερη μυϊκή μάζα, υψηλότερη καρδιαγγειακή αντοχή και μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με όσες δεν αθλούνταν. 

Και άλλες έρευνες, ωστόσο, δείχνουν ότι οι γυναίκες που ασκούνται με βάρη μπορούν να καθυστερήσουν την αύξηση του βάρους που συνδέεται με την ηλικία καθώς και τη συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Τα συμπεράσματα των ερευνών στον τομέα της αντιγήρανσης είναι τόσο απτά, που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι για την ηλικία σου.

Σε αντίθεση με την διαδεδομένη άποψη, μια μακρά και υγιής ζωή δεν είναι απλώς θέμα γονιδίων καθώς η κληρονομικότητα εξηγεί μόνο το 30% αναφορικά με το πόσο καλά γερνούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Υπάρχουν μερικές γυναίκες που δείχνουν μέχρι και 20 χρόνια νεότερες απ’ ό, τι είναι η βιολογική τους ηλικία. Αν, λοιπόν, θέλεις να δείχνεις νεώτερη/ος από την ηλικία σου μην παραμελείς την άσκηση και τη σωστή διατροφή.

www.worldsecrets.gr

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ απο τα μυστικά ομορφιάς.

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr