Πως μπορείς να απαλλαγείς από το κάψιμο του ήλιου με μια …φέτα καρπούζι!

Πως μπορείς να απαλλαγείς από το κάψιμο του ήλιου με μια …φέτα καρπούζι!

Τα εγκαύματα και το κάψιμο από τον ήλιο συμβαίνουν συνήθως σε όλους μας κάθε καλοκαίρι, όσο και να προσέξουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεχάσεις να ξαναβάλεις αντηλιακό την ώρα που είσαι στην παραλία ή να μην βάλεις καθόλου. Έτσι μετά αναγκάζεσαι να ζεις με ένα δέρμα γεμάτο κοκκινίλες και έτοιμο να ξεφλουδίσει.

Αν θες και εσύ να απαλλαχθείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το ενοχλητικό κάψιμο, σου έχουμε τη λύση, την οποία μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου, στην κουζίνα σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία φέτα ζουμερό καρπούζι!

Τι χρειάζεται να κάνεις;

Για αρχή φάε το καρπούζι, αλλά άφησε λίγο από το εσωτερικό του. Πάρε τη φέτα με το καρπούζι που έχει μείνει πάνω και τρίψε τις περιοχές του δέρματος που έχεις καεί. Αμέσως θα νιώσεις μια δροσιά και μία ανακούφιση.

Αυτό το τρικ δουλεύει λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε νερό του καρπουζιού. Επίσης, το καρπούζι περιέχει λυκοπένιο, ένα ισχυρό αντιοξειδοτικό, που σε συνδυασμό με το νερό που περιέχει κάνουν το καρπούζι πολύ ενυδατικό και αποτελεσματικό στα εγκαύματα και τα καψίματα από τον ήλιο.

joytv.gr

Κρέμα σώματος για σατινένια λάμψη! Body Cream Gold.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr