Αυτό Είναι το Πρωινό που Έχει την Μεγαλύτερη Αντικαρκινική Δράση, Σύμφωνα με το Harvard!

Αυτό Είναι το Πρωινό που Έχει την Μεγαλύτερη Αντικαρκινική Δράση, Σύμφωνα με το Harvard!

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard αυτό το πρωινό έχει ισχυρή αντικαρκινική δράση.
Δείτε ποιο είναι αυτό.
Βάλτε το στο σπίτι σας.

Όταν η επιστήμη μιλάει εμείς καθόμαστε και την ακούμε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Harvard υπάρχει ένα πρωινό που έχει πολύ ισχυρή αντικαρκινική δράση.

Πιο συγκεκριμένα 70 γραμμάρια δημητριακά ολικής άλεσης ή ένα μπολ porridge (βρώμη μέσα σε γάλα ή νερό) προσφέρει απίστευτα οφέλη καθώς μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου κατά 22%. Επιπλέον μειώνει και τις πιθανότητες καρδιαγγειακών νοσημάτων κατά 20%.

Γιατί, όμως, τα δημητριακά ολικής άλεσης και το porridge είναι η ιδανική επιλογή πρωινού;

Τα δημητριακά ολικής άλεσης δίνουν ενέργεια, είναι χαμηλά σε λιπαρά και πολύ πλούσια σε φυτινές ίνες. Βοηθούν στην πέψη, ρυθμίζουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμινών και μετάλλων.

Φάτε τα δημητριακά σας με γάλα ή γιαούρτι, με φρούτα, με ξηρούς καρπούς και προσθέστε και λίγο μέλι για ακόμα καλύτερη γεύση.

Σε ό,τι αφορά το porridge αυτό είναι ένα από τα πρωινά που τρώνε πάρα πολύ στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αγγλία. Το porridge φτιάχνεται από βρώμη λιωμένη μέσα σε γάλα ζεστό ή και σε νερό. Μπορείτε να ρίξετε στον χυλό σας ξηρούς καρπούς, φρούτα, μέλι και ό,τι άλλο θέλετε. Προσθέστε και λίγη κανέλα και κάντε το να μοσχομυρίζει. Με αυτό το πρωινό θα μείνετε χορτάτοι για αρκετές ώρες. Βάλτε το στην καθημερινότητά σας και θα σας βοηθήσει να χάσετε και το κοιλιακό λίπος.

spirossoulis.com

Aronia Berries

Maca Powder Μάκα. Βιολογική ρίζα

Wheatgrass σιταρόχορτο για αποτοξίνωση (σκόνη)

Schisandra Berries, Σισάνδρα Υπερτροφή Αποτοξίνωσης.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr