Αυτά είναι τα ιδανικά γυαλιά ηλίου για κάθε σχήμα προσώπου

Αυτά είναι τα ιδανικά γυαλιά ηλίου για κάθε σχήμα προσώπου

Η εύρεση του ιδανικού ζευγαριού γυαλιών ηλίου που να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση αλλά αν ψάχνεις να βρεις ένα «παντοτινό» ζευγάρι που θα προστατεύει τα μάτια σου από τις υπεριώδεις ακτίνες, αφιέρωσε λίγο χρόνο για τις παρακάτω συμβουλές για να βεβαιωθείς ότι θα αγοράσεις το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών για τα μάτια σου-μόνο.

Είτε έχεις σχήμα προσώπου τετράγωνο, ωοειδές, στρογγυλό, σαν διαμάντι ή σαν καρδιάς, υπάρχουν στυλ που είναι φτιαγμένα για να σου ταιριάζουν.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για τετράγωνο πρόσωπο

Οι τετράγωνοι τύποι προσώπου έχουν ένα έντονο σαγόνι και σχεδόν όμοιες διαστάσεις οριζόντια προς κάθετα.

Οι άνθρωποι με τετράγωνο πρόσωπο, χρειάζονται σκελετούς με στρογγυλεμένες γωνίες και μεγάλους σε μέγεθος. Απόφυγε τα τετράγωνα γυαλιά.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για στρογγυλό πρόσωπο

Ένα στρογγυλό πρόσωπο σημαίνει ουσιαστικά ότι οι οριζόντιες και κατακόρυφες διαστάσεις είναι ίσες. Τα μάγουλά σου αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου σου.

Στα στρογγυλά πρόσωπα ταιριάζουν τα γυαλιά ηλίου με έντονες γωνίες και πρέπει να αποφεύγονται οι στρογγυλοί σκελετοί.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς γενικά σημαίνει ότι έχει ένα φαρδύ μέτωπο και ένα μυτερό πηγούνι. Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα προσώπου μπορούν να υποστηρίξουν πολλά γυαλιά ηλίου εκτός από τα oversized. Τα τετράγωνα γυαλιά, ειδικά, ταιριάζουν σε ένα μικρότερο πηγούνι.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για οβάλ πρόσωπο

Ένα ωοειδές σχήμα προσώπου ορίζεται τυπικά από το ότι το μήκος του είναι μεγαλύτερο από το πλάτος. Το πηγούνι είναι γενικά στρογγυλό και το μέτωπο είναι πιθανό να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα του προσώπου.

Αν λοιπόν έχεις οβάλ πρόσωπο, μπορείς να διαλέξεις εύκολα πολλά στυλ γυαλιών ηλίου. Προσπάθησε όμως να μην είναι oversized.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για σχήμα προσώπου σαν διαμάντι

Είναι πιθανό αν έχεις πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού να έχεις μυτερό πηγούνι και ψηλά ζυγωματικά. Η διαφορά μεταξύ αυτού του σχήματος με αυτό της καρδιάς, είναι ότι το πρώτο έχει στενότερο μέτωπο.

Σε εκείνες με αυτό το σχήμα προσώπου ταιριάζουν τα περισσότερα στυλ γυαλιών ηλίου. Είναι όμως καλύτερο να μην επιλέξεις πολύ φαρδύ σκελετό, καθώς αυτό θα κάνει τα ζυγωματικά σου να φαίνονται πιο πλατιά.

www.womenonly.gr

CAVIARLIFT EYE& LIP.Κρέμα για το πόδι της χήνας και τις ρυτίδες χειλιών με χαβιάρι.

Νερό μύρου. Για κουρασμένα δέρματα. Καταπολεμά το πρήξιμο βλεφάρων.

Κρέμα ματιών «BEAUTY O» για ρυτίδες και μαύρους κύκλους.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο κρίνου. Ρυτίδες ματιών-λεύκανση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr