Τα χαρακτηριστικά των ανεξάρτητων και δυναμικών γυναικών

Τα χαρακτηριστικά των ανεξάρτητων και δυναμικών γυναικών

Είσαι κι εσύ έτσι;

Τα χαρακτηριστικά των ανεξάρτητων και δυναμικών γυναικών

Οι ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες τραβούν επάνω τους όλα τα βλέμματα. Γιατί εκπέμπουν μία αύρα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Γι΄αυτό και τις προτιμούν οι άντρες κι ας τους κάνουν τη ζωή δύσκολη, γιατί οι γυναίκες αυτές έχουν μάθει να λένε και «όχι», να έχουν τη δική τους γνώμη και άποψη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πηγαίνουν πάντοτε με τα νερά τους. Με κάτι τέτοια κολλάνε οι άντρες… Ο ισχυρός τους χαρακτήρας είναι εύκολο να παρεξηγηθεί. Άλλοι τις θεωρούν κακές, άλλοι λένε ότι έχουν έπαρση, αλλά όλοι καταβάθως τις θαυμάζουν. Γιατί είναι ωραίο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και να το δείχνεις. Μια δυναμική γυναίκα ξεχωρίζει ακόμα και από τον τρόπο που περπατάει και κινείται στο χώρο. Το αποφασιστικό της βήμα και στήσιμο δηλώνει αυτοπεποίθηση και βροντερό παρών. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι άντρες, τέτοιες γυναίκες προτιμούν να έχουν δίπλα τους και αυτές τους γοητεύουν. Γιατί όπως εμείς έχουμε ανάγκη να θαυμάζουμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, το ίδιο θέλουν κι εκείνοι.

Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, είναι τα παρακάτω:

#1 Αναλαμβάνει τις ευθύνες της και βρίσκει πάντα τον τρόπο να λύσει τα προβλήματα που την αφορούν, χωρίς να μιζεριάζει και να ζητάει από κάποιον άλλον να το αναλάβει. Μια δυναμική γυναίκα, μπορεί να ανταπεξέρχεται και στα δύσκολα. Αυτό κάνει και στη σχέση της. Γι’ αυτό και δεν βασίζεται ποτέ ολοκληρωτικά στον σύντροφό της, μιας και έχει μάθει στη ζωή της να κουβαλάει τα βάρη και να τα διαχειρίζεται. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θέλει να έχει δίπλα της έναν εξίσου δυναμικό άντρα.

#2 Δεν θα γίνει ποτέ κολλητσίδα στον σύντροφό της, γιατί δεν έχει την ανάγκη να κρέμεται από πάνω του, δεν εξαρτάται από εκείνον. Αυτό σημαίνει ότι έχει το πρόγραμμα και τη ζωή της, το οποίο δε διαμορφώνει σύμφωνα με εκείνο του συντρόφου της. Αν θέλει να δει τις φίλες της, θα τις δει. Αν έχει μια επαγγελματική υποχρέωση θα είναι παρούσα. Μπορεί να μην είναι πάντα τόσο γατούλα και ναζιάρα στη σχέση της, αλλά όταν θα κάνει νάζια, το εννοεί. Γι’ αυτό και δεν κουράζει τον σύντροφό της, αντίθετα από τις γυναίκες εκείνες που είναι μόνιμα γλυκούλες και μιλούν συνεχώς στο αγόρι τους λες και έχουν μείνει στην ηλικία των πέντε.

#3 Δεν έχει πολλούς φίλους και δεν τους χρειάζεται κιόλας. Είναι επιλεκτική και προτιμάει να έχει δίπλα της λίγους, καλούς και αληθινούς φίλους. Με αυτούς μοιράζεται τα πάντα και δεν τους αλλάζει με τίποτα. Αυτό που μετράει για εκείνη είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα. Επίσης, δε θέλει να χάνει χρόνο και ενέργεια σε ψεύτικες και ανούσιες σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές, είτε ερωτικές.

#4 Ο χρόνος για εκείνη είναι σημαντικός και θέλει να τον αξιοποιεί σωστά. Γνωρίζει πού αξίζει και πρέπει να σπαταλήσει ενέργεια γι’ αυτό και οργανώνει σωστά την ημέρα της και φέρνει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις της επιτυχώς.

#5 Είναι οικονομικά ανεξάρτητη και ακόμα κι αν δεν έχει την απίστευτη οικονομική άνεση, έχει μάθει να χειρίζεται σωστά τα χρήματά της. Δεν θα ζητήσει ποτέ χρήματα από τη σχέση της, ούτε θα επιτρέψει στον εαυτό της να εξαρτάται οικονομικά από τον σύντροφό της, αλλά δεν θα δεχτεί να έχει δίπλα της έναν άντρα τσιγκούνη και κάποιον που δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Κι αυτό γιατί σέβεται τον εαυτό της, γνωρίζει την αξία της και απαιτεί ο άνθρωπός της να έχει σωστούς τρόπους συμπεριφοράς. Να είναι «άντρας» με τα όλα του και να το αποδεικνύει και με τη συμπεριφορά του. Αν δεν νιώσει ασφάλεια (ναι, και οικονομική) δεν θα μείνει μαζί του.

#6 Απαιτεί σωστή αντιμετώπιση από τον περίγυρό της, από συνεργάτες, φίλους, συγγενείς και τη σχέση της. Και τα καταφέρνει! Γιατί ο καθένας βλέπει σε εκείνη τη σοβαρότητα που επιδεικνύει και τον επαγγελματισμό της στα θέματα με τα οποία καταπιάνεται. Αν δεν σέβεσαι τη γνώμη της και την ίδια και αν αντιληφθεί ότι δεν την παίρνεις στα σοβαρά και δεν την εκτιμάς όπως πρέπει δεν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί σου.

#7 Μια δυναμική γυναίκα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους γύρω της, γιατί δεν κάνει ποτέ κάτι απλά για να το κάνει. Γι’ αυτό και μένει σε μία σχέση όταν υπάρχει λόγος, όταν βλέπει μέλλον σε αυτή και όχι απλά για να έχει έναν σύντροφο. Έχει απαιτήσεις από τον άνθρωπό της, όπως και από τον ίδιο της τον εαυτό. Ο χαρακτήρας της εμπνέει τους ανθρώπους δίπλα της και τους βοηθάει να εξελιχθούν, γιατί εκτός από δυναμική και αποφασιστική, είναι και αισιόδοξη.

#8 Είναι έμπιστη και δίκαιη. Γι’ αυτό και οι φιλίες, αλλά και οι σχέσεις της, είναι μακροχρόνιες και ουσιαστικές.

thedot.gr

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα