4 απλές, καθημερινές συνήθειες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου – προς το καλύτερο

4 απλές, καθημερινές συνήθειες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου – προς το καλύτερο

Εσύ πόσες από αυτές ασκείς καθημερινά;

Παρ’όλο που δεν μπορούμε να ξεφύγουμε εντελώς από τους καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες, όπως η κίνηση στο δρόμο για τη δουλειά ή η κακή διάθεση μόλις ανοίξουμε τα μάτια μας το πρωί, μπορούμε να ελέγξουμε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε αυτές τις μικρές ατυχίες. Είναι εύκολο να αφήνουμε τα αρνητικά να αντισταθμίζουν τα θετικά και γρήγορα ξεχνάμε να εκτιμάμε τα απλά πράγματα στη ζωή.

 

Βάλε την αυτοεξυπηρέτηση σου ψηλότερα στη λίστα προτεραιοτήτων σου (αν δεν είναι ήδη) και μάθε να ζεις τη στιγμή. Η Poppy Jamie, ιδρύτρια της εφαρμογής Happy Not Perfect, μοιράζεται τα τέσσερα μικρά πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει για να ζήσει την καλύτερη ζωή του.

Κοιλιακή αναπνοή
“Όταν αισθάνεστε αγχωμένη ή φορτισμένη, ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψεις σε μια ευχάριστη, χαλαρή κατάσταση είναι η άσκηση αναπνοής στην κοιλιά. Χαλάρωσε τους ώμους σου και επικεντρώσου στην εισπνοή στους χαμηλότερους πνεύμονες, επεκτείνοντας την κοιλιά σου καθώς το κάνεις. Κάνε εκπνοή και καθώς ο αέρας φεύγει, η κοιλιά σου πρέπει να κινείται προς τη σπονδυλική στήλη. Αυτός ο τύπος αναπνοής βοηθάει πραγματικά στη μείωση του άγχους οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Το περπάτημα
“Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει μόνο το 5% της ημέρας έξω. Γιατί να μην πιεις τον πρωινό σου καφέ και να κάνεις μια μικρή βόλτα στο δρόμο ή σε ένα πάρκο; Αυτή η καθημερινή σύνδεση με τη φύση θα σε βοηθήσει να συγχρονιστείς περισσότερο με τον εαυτό σου και, ταυτόχρονα, θα επωφεληθείς από την επιπλέον βιταμίνη D.”

Φαγητό χωρίς το τηλέφωνό
“Πόσες από εσάς τρώτε το μεσημεριανό σας χαζεύοντας στα κοινωνικά μέσα; Καταλήγετε να τρώτε άστατα και συνήθως ξεχνάτε να ακούτε τα σημάδια του οργανισμού ότι είστε γεμάτες. Αν τρως εστιάζοντας στη γεύση και την υφή του φαγητού, θα σε βοηθήσει να απολαύσεις και να εκτιμήσεις τα νόστιμα θρεπτικά συστατικά.”

Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης
“Οι μελέτες δείχνουν ότι μπορείς να αυξήσεις την ευτυχία σου κατά 10% γράφοντας ένα ημερήσιο ημερολόγιο ευγνωμοσύνης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ασχολείσαι με το να σκέφτεσαι τι έχεις στη ζωή σου, παρά με αυτό που δεν έχεις, και επομένως να εκτιμάς τα μικρά πράγματα στη ζωή”.

www.womenonly.gr

5-HTP 50 MG. Μείωση στρες, ενέργεια, βαθύς ύπνος.

 

Schisandra Berries, Σισάνδρα Υπερτροφή Αποτοξίνωσης.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr