4 βασικά λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ σου αν έχεις περάσει τα 40

4 βασικά λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ σου αν έχεις περάσει τα 40

Μάθε πώς να τ’ αποφύγεις.

Η κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και κάθε τάση στο μακιγιάζ δεν είναι για όλες.
Ως υπέρμαχος της άποψης που θέλει τις σύγχρονες γυναίκες να νιώθουν περήφανες για την ηλικία τους, αλλά ταυτόχρονα να φροντίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό τους για να προλαμβάνουν τα σημάδια που τον προδίδουν πάντα με φυσικό τρόπο, ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω κάποια τρικ στο μακιγιάζ που θα σου… χαρίσουν χρόνια.

Κατρίνα Πίτρακκου

Πέρα από την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σου, αν έχεις περάσει τα 40 θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι και το μακιγιάζ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σ’ αυτό το κομμάτι.

Κι ενώ κάποιες φορές βλέπεις στον καθρέφτη τον εαυτό σου ”φρέσκο” και την επιδερμίδα σου γεμάτη ζωντάνια, κάποιες άλλες το μακιγιάζ σου σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη.

Ποιά είναι τα συνηθισμένα λάθη που κάνεις λοιπόν και σου προσθέτουν χρόνια;

1.Ξεχνάς να σχηματίσεις τα φρύδια σου. Έχουμε πει άπειρες φορές ότι τα φρύδια είναι την κορνίζα του προσώπου, οπότε η καθημερινή τους φροντίδα είναι απαραίτητη. Τα λεπτά και αδύνατα φρύδια μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες. Διατήρησε ένα φυσικό σχήμα και γέμισε τα κενά.

2.Ακολουθείς όλες τις τάσεις στο μακιγιάζ. Τα φλουό χρώματα δεν απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και αν έχεις περάσει τα 40 οτιδήποτε ”φωνάζει” στο μακιγιάζ σου προσθέτει χρόνια. Οι γήινες και καφέ αποχρώσεις, καθώς επίσης και οι μεταλλιζέ αποχρώσεις όπως το μπρονζέ ή το ξεθωριασμένο χρυσό θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο φυσικό και ζωντανό, ενώ τα φανταχτερά χρώματα και τα έντονα ροζ και πράσινα θα τονίσουν τις ρυτίδες στο πρόσωπό σου.

3.Βάζεις ροζ ρουζ. Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να τονίσει εκείνη την περιοχή και να αναδείξει πιο πολύ τυχόν σημάδια και πανάδες που μπορεί να έχετε. Προτιμήστε ένα σε πιο γήινες αποχρώσεις, σε καφέ και beige τόνους, που χαρίζουν πιο φυσικό αποτέλεσμα.

4.Φοράς ματ κραγιόν: Δυστυχώς τα περισσότερα ματ κραγιόν κάνουν τα χείλη μας να αφυδατώνονται και να γεμίζουν από μικρές γραμμούλες, που μαρτυρούν την ηλικία μας.

mylife.offsite.com.cy

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr