4 makeup tips που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

4 makeup tips που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

Κάποια μυστικά στο μακιγιάζ αφαιρούν χρόνια και πρέπει να τα γνωρίζεις

Η καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι αναγκαία για να καθυστερήσουμε την γήρανση και να απαλύνουμε τις ρυτίδες του προσώπου μας διατηρώντας την σφριγηλότητά του. Όμως πέρα από την skincare ρουτίνα μας, κάποια μικρά tips στο μακιγιάζ θα μας βοηθήσουν να κρύψουμε χρόνια…
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που παρατηρούμε και μόνες μας ότι το υπερβολικό μακιγιάζ ή η εφαρμογή κάποιου προϊόντος μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτερες πετυχαίνοντας ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα απ’ αυτό που θα θέλαμε.

Κατρίνα Πίτρακκου

Τα παρακάτω ”μυστικά” και τρικ θα συνομωτήσουν ώστε να αποκτήσεις μια φρέσκια, λαμπερή όψη στο δέρμα σου με το μακιγιάζ σύμμαχό σου.

1. Αν χρησιμοποιείς foundation το πρώτο που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι η τέλεια βάση δεν σημαίνει απαραίτητα και μια ”χούφτα” προϊόν. Επιπλέον με την πάροδο του χρόνου και τις ρυτίδες στο πρόσωπό μας να είναι πιο ορατές πρέπει να έχεις υπόψη ότι η σύσταση του φον τε τεν που χρησιμοποιούμε παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Αναζήτησε λοιπόν ένα προϊόν με ελαφριά σύσταση και να μη μπαίνει στις λεπτές γραμμές, κάνοντάς τες να φαίνονται πιο έντονες και να γίνεται ένα με το δέρμα ώστε να προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα.

2. Άκουσες πολλές φορές ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου, όμως συνεχίζεις να παραλείπεις ή να ξεχνάς την περιποιήσή τους. Ε λοιπόν, καλύτερα να αφήνεις πίσω όποιο άλλο βήμα θες στο καθημερινό σου μακιγιάζ, παρά αυτό. Το λάθος σχήμα των φρυδιών μας, αν για παράδειγμα είναι πολύ λεπτά έως και ανύπαρκτα, μάς προσθέτει χρόνια. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφθείς μια brow expert που θα σε βοηθήσει να πετύχεις το ιδανικό σχήμα για το πρόσωπό σου, ενώ να εντάξεις στην makeup ρουτίνα σου το μολύβι φρυδιών για να γεμίζεις τυχόν κενά και το brow gel που θα σε βοηθήσει να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου.

3.Όπως και με το foundation έτσι και με το concealer, χρειάζεσαι μια πιο ελαφριά σύσταση όσο περνούν τα χρόνια. Οι πιο παχύρευστες υφές κάνουν το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και η υπερβολική ποσότητα φέρνει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού αντί να κρύψει χρόνια τονίζει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια σου και σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη.

4. Γενικά, όσο μεγαλώνουμε το μακιγιάζ μας πρέπει να γίνεται πιο ελαφρύ και όχι το αντίθετο. Ακόμα και για στα χείλη τα έντονα σκουρόχρωμα κραγιόν, μπορεί να κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο άγριο, ενώ τα χείλη δείχνουν πιο μικρά κάτι που προσθέτει χρόνια. Αντίθετα επίλεξε πιο nude ή απαλές ροζ αποχρώσεις που θα σε βοηθήσουν να ”κλέψεις” στο σχήμα ενώ θα δώσουν μια φρέσκια όψη στο πρόσωπό σου.

mylife.offsite.com.cy

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr