Ανανέωσε την εμφάνιση σου! Κάνε φυσικό λίφτινγκ μόνη σου!

Ανανέωσε την εμφάνιση σου! Κάνε φυσικό λίφτινγκ μόνη σου!

Για επιδερμίδα σαν μικρού παιδιού!

Το καλοκαίρι είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ανανέωση της εμφάνισής μας. Τι καλύτερο από το να σας δουν ξαφνικά οι παρέες σας με φρέσκια όψη;

Το Youweekly.gr σας προτείνει σήμερα τρόπους για να λειάνετε τις λεπτές γραμμές του προσώπου σας και να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος. 

Για το μεσόφρυδο
Εξαφανίστε την πιο βαθιά ρυτίδα του προσώπου με αυτές τις κινήσεις: Ακουμπήστε τα δάχτυλα των χεριών στο μέτωπο τεντώνοντας το δέρμα και κινήστε προς τα πάνω μόνο τους μυς των φρυδιών. Χαλαρώστε και κάντε 10 επαναλήψεις. Κρατήστε τα δάχτυλά σας ανάμεσα στα φρύδια πιέζοντας για 30 δευτερόλεπτα και μετά κινήστε τα δάχτυλα προς το μέτωπο τρίβοντας το δέρμα μέχρι να ζαρώσει. Χαλαρώστε και κάντε 10 επαναλήψεις.

Για τα μάτια
Τονώστε τη μικροκυκλοφορία της περιοχής, δυναμώστε τους μυς γύρω από τα βλέφαρα κάνοντας το βλέμμα σας πιο λαμπερό. Ακουμπήστε τα μεσαία και τα μεγάλα δάχτυλα των χεριών σας στην εξωτερική και εσωτερική γωνία των ματιών. Πιέστε μέχρι να νιώσετε το μάτι να τρέμει κάτω από τα δάχτυλα και χαλαρώστε. Κάντε 10 επαναλήψεις.

Τοποθετήστε το μεσαίο δάχτυλο στην εξωτερική γωνία του ματιού και κλείστε τα μάτια σας πιέζοντας τα βλέφαρα σταθερά μαζί. Μετρήστε μέχρι το 20 (θα νιώσετε ένα τρεμούλιασμα στην εξωτερική γωνία). Χαλαρώστε το βλέφαρο και επαναλάβετε 6 φορές.

Για τα χείλη
Βελτιώστε το περίγραμμα των χειλιών σας κάνοντάς τα σέξι. Προφέρετε εναλλάξ με ένταση και δύναμη το γράμμα Ο και μετά το Ε χωρίς να διπλώνετε με την κίνηση το αυλάκι ανάμεσα στα χείλη και τη μύτη. Επαναλάβετε την άσκηση μέχρι να νιώσετε ζέστη στην περιοχή. Επαναλάβετε ξανά το Ο και Ε κρατώντας τα χείλη τεντωμένα για κάθε γράμμα για 7 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε.

Για το σαγόνι και τον λαιμό
Μειώστε τις ρυτίδες και το διπλοσάγονο με αυτές τις ασκήσεις. Καθίστε σε μια καρέκλα με ίσια την πλάτη. Σκύψτε το κεφάλι μπροστά τεντώνοντας τους μυς πίσω στον αυχένα. Μετρήστε μέχρι το 15 και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Τεντώστε τον λαιμό σας προς τα πίσω έχοντας το στόμα κλειστό και το σαγόνι προτεταμένο. Μετρήστε μέχρι το 15 και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Φουσκώστε τα μάγουλά σας και κάντε κυκλικές κινήσεις από τη βάση του λαιμού και με φορά από δεξιά προς τα αριστερά και αντίστροφα. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

Το μυστικό:

Μπορείτε να κάνετε αυτές τις ασκήσεις όταν κάθεστε στον καναπέ σας και βλέπετε τηλεόραση ή όταν είστε στον δρόμο σε κίνηση. Μόλις 10 λεπτά και θα έχετε ένα νεανικό και λαμπερό πρόσωπο.

Πηγή: TV24

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr