Μάσκα προσώπου με αβοκάντο: H top σπιτική συνταγή για ξηρό δέρμα!

Μάσκα προσώπου με αβοκάντο: H top σπιτική συνταγή για ξηρό δέρμα!

Η ξηρή επιδερμίδα σου θα λατρέψει αυτή τη σπιτική μάσκα προσώπου με το αγαπημένο αβοκάντο!
Μάσκα προσώπου με αβοκάντο: H top σπιτική συνταγή για ξηρό δέρμα!

Σίγουρα θα γνωρίζεις για τις ιδιότητες του αβοκάντο αλλά… μάσκα προσώπου με αβοκάντο;

Στην κουζίνα σου μπορείς να βρεις όλα αυτά που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τις δικές σου μάσκες ομορφιάς. Μιας και το αβοκάντο έχει γίνει πολύ διάσημο τα τελευταία χρόνια, δεν έχει σημασία μόνο να το τρως αλλά… και να το βάζεις στο πρόσωπο σου – ειδικά, αν έχεις ξηρή επιδερμίδα.

Μάσκα προσώπου με αβοκάντο
Για ξηρό δέρμα

Υλικά

1 αβοκάντο
2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μέλι

Γιατί να επιλέξεις μια μάσκα προσώπου με αβοκάντο;

«Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα στο αβοκάντο και το ελαιόλαδο θα σφραγίσουν τις ρωγμές μεταξύ των κυττάρων στο αφυδατωμένο, άγριο δέρμα» εξηγεί ο Joshua Zeichner, διευθυντής κοσμητικής και κλινικής έρευνας στο Νοσοκομείο Όρος Σινά της Νέας Υόρκης. Και χάρη στα καταπραϋντικά συστατικά της, όπως το μέλι και το γιαούρτι, θα νιώθεις το δέρμα σου απίστευτα απαλό και σφριγηλό. Φρόντισε μόνο να ξεπλύνεις καλά τη μάσκα από τα σημεία κοντά στις ρίζες των μαλλιών.

5 σπιτικές μάσκες προσώπου με ελαιόλαδο που θα λατρέψετε!
Μαγικές μάσκες προσώπου με ελαιόλαδο που θα σας ξετρελάνουν!

Συνδυάζοντας το ελαιόλαδο με το αλεύρι βρώμης, μπορείτε να φτιάξετε μία φυσική απολεπιστική μάσκα, ιδανική για βαθύ καθαρισμό των πόρων του δέρματος, μείωση των μαύρων στιγμάτων και καταπολέμηση των σπυριών και των εξανθημάτων. Δεν μένει παρά να τη δοκιμάσετε!

Θα θέλατε μήπως να περιποιηθείτε το δέρμα σας με μερικές υγιεινές φυσικές και σπιτικές μάσκες προσώπου;

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα αρκετά δημοφιλές προϊόν. Θεωρείται ευρέως ένα από τα πιο υγιεινά λιπαρά για τον οργανισμό χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε βασικά θρεπτικά συστατικά.

Το έλαιο αυτό εμπεριέχει σημαντικές ποσότητες ωμέγα-3 λιπαρών οξέων καθώς και βιταμίνη Ε, που βοηθούν στην πρόληψη των σημαδιών της πρόωρης γήρανσης που προκαλεί το στρες.

Για την ακρίβεια, τα δραστικά συστατικά του έχουν κατ’ επανάληψη χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή μεγάλης γκάμας καλλυντικών προϊόντων, ειδικά προϊόντων που αφορούν στην περιποίηση του δέρματος.

Ωστόσο, αρκετές γυναίκες επιλέγουν να το συμπεριλαμβάνουν στη ρουτίνα ομορφιάς τους στη φυσική του μορφή, επειδή είναι εξαιρετικά εύκολη η πρόσμειξή του με άλλα φυσικά συστατικά που όταν εφαρμόζονται στο δέρμα κάνουν καλό χωρίς να προκαλούν και παρενέργειες.

Εφόσον, λοιπόν, γνωρίζουμε ότι πολλές γυναίκες επιθυμούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τα πολλά οφέλη του ελαιόλαδου, θέλουμε να μοιραστούμε τις συνταγές για 5 ενδιαφέρουσες μάσκες προσώπου.

Είναι σίγουρο πως θα τις λατρέψετε!

www.youweekly.gr

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Έλαιο αργκάν 50ml

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr