6 συνήθειες των γυναικών με άψογη επιδερμίδα

6 συνήθειες των γυναικών με άψογη επιδερμίδα

Η άψογη επιδερμίδα έχει σαφώς να κάνει με γονίδια, κληρονομικότητα και καλό DNA, ωστόσο όλα αυτά από μόνα τους δεν αρκούν. Είτε σε έχει προικίσει η φύση με καλή ποιότητας επιδερμίδα είτε όχι, χρειάζεται να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου για να καταφέρεις να έχεις μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Αν αναρωτιέσαι λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις, θέλω να σου πω ότι η εφαρμογή της ενυδατικής σου κρέμας δεν είναι αρκετή. Το πρόσωπό σου έχει ανάγκη από πολλά ακόμα πράγματα για να διατηρεί τη λάμψη του. Οι γυναίκες που βλέπεις γύρω σου κι αναρωτιέσαι πώς τα καταφέρνουν εκτός από την ενυδάτωση, φροντίσουν για πολλά ακόμα καθημερινά. Ποια είναι αυτά;

Δεν κοιμούνται ποτέ με το μακιγιάζ τους. Το ντεμακιγιάζ είναι τόσο σημαντικό όσο και η ενυδατική κρέμα το πρωί. Επομένως, βάλε το στη ρουτίνα σου κι όταν σου γίνει συνήθεια δεν θα μπορείς να κοιμηθείς χωρίς να έχεις καθαρό πρόσωπο.

Πίνουν πολύ νερό. Τα 8-10 ποτήρια είναι η βάση τους καθημερινά, ενώ το καλοκαίρι η ποσότητα νερού που καταναλώνουν είναι περισσότερη.
Δεν βγαίνουν ποτέ στον ήλιο χωρίς αντηλιακό. Χειμώνα, καλοκαίρι φροντίζουν να κρατούν προστατευμένο το πρόσωπό τους από τις βλαβερές ηλιακές ακτινοβολίες.

Προσέχουν τη διατροφή τους. Ξέρεις καλά ότι οι τροφές επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την υγεία της επιδερμίδας. Επομένως, μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι το όπλο σου και για ένα νεανικό πρόσωπο.

Κοιμούνται καλά. Ο ύπνος είναι βασικό συστατικό για μία τέλεια επιδερμίδα. Αρκεί να κοιμάσαι σωστά. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να κοιμάσαι κάθε μέρα 8 ώρες και φυσικά να μην ξενυχτάς. Αν μπορείς να κοιμάσαι και περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα, τότε θα είχες μία εξαιρετική ποιότητα ύπνου που θα φανεί τόσο στην επιδερμίδα του προσώπου σου, όσο και στην ενέργειά σου.

Αποφεύγουν το κάπνισμα και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Και οι δύο αυτές συνήθειες μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην επιδερμίδα αλλά και στον οργανισμό σου γενικότερα. Επομένως, καλό είναι να απαλλαγείς από αυτές.
www.limeandlife.com

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr