Τα 5 καλύτερα είδη γυμναστικής για να χάσεις βάρος & οι θερμίδες που καίνε

Τα 5 καλύτερα είδη γυμναστικής για να χάσεις βάρος & οι θερμίδες που καίνε

Τα 5 καλύτερα είδη γυμναστικής για να χάσεις βάρος & οι θερμίδες που καίνε
Αυτές είναι οι ασκήσεις που αξίζει να δοκιμάσεις αν προσπαθείς να αδυνατίσεις

Φαίνεται πως, για τους περισσότερους που προσπαθούν να αδυνατίσουν, το να ανέβουν πάνω σε ένα διάδρομο και να αρχίσουν το περπάτημα φαντάζει η ιδανική και σωστή άσκηση για να πετύχουν το στόχο τους. Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Αν θέλεις να χάσεις κιλά και να γυμναστείς όσο πιο αποτελεσματικά μπορείς, παρακάτω θα βρεις τα είδη γυμναστικής που καίνε τις περισσότερες θερμίδες:

#1 Boxing – 800 θερμίδες/ώρα

Δεν αποτελεί μυστικό ότι το boxing είναι ένας πολύ καλός τρόπος όχι μόνο για να αυξήσεις τους παλμούς της καρδιάς σου, αλλά και για να απελευθερωθείς από το καθημερινό στρες.

Έχει αποδειχθεί ότι το boxing είναι η πιο αποτελεσματική μορφή άσκησης για την καύση θερμίδων, καθώς συνδυάζει την υψηλής έντασης διαλειμματική γυμναστική (High Intensity Interval Training), με την “απασχόληση” πολλών μυϊκών ομάδων.

#2 Σκουός – 748 θερμίδες/ώρα

Ακριβώς όπως το boxing, το σκουός αποτελεί και αυτό μια υψηλής έντασης διαλειμματική γυμναστική ιδανική για να χάσεις τα περιττά κιλά.

Ένας αγώνας σκουός έχει μεγάλη ένταση ενώ κάνει εξαιρετική δουλειά στο να “χτίζει” τη δύναμη των παικτών.

#3 Κωπηλασία – 740 θερμίδες/ώρα

Να και κάτι που μάλλον δεν περίμενες να διαβάσεις.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η κωπηλασία είναι μια ιδανική γυμναστική cardio και κάνει θαύματα στην τόνωση των χεριών και των ποδιών. Αυτό που οι περισσότεροι δε ξέρουν όμως, είναι ότι ενώ η κωπηλασία στο νερό καίει 740 θερμίδες την ώρα, η ίδια γυμναστική σε μηχανή στο γυμναστήριο καίει μόνο 440 θερμίδες.

#4 Τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο – 700 θερμίδες/ώρα

Όσοι ξεκινούν την προσπάθεια τους να αδυνατίσουν, συνήθως επιλέγουν το τρέξιμο για να γυμναστούν και να πετύχουν το στόχο τους. Εξάλου, είναι ένας σίγουρος τρόπος να αυξήσουμε το καρδιακό μας παλμό και την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα μας.

Όμως, αν πρόκειται να δεσμευτείς σε αυτό το είδος γυμναστικής, αξίζει να κάνεις τις προπονήσεις σου σε εξωτερικούς χώρους, αφού το τρέξιμο σε διάδρομο καίει μόνο 580 θερμίδες την ώρα.

#5 Κολύμπι – 680 θερμίδες/ώρα

Η κολύμβηση είναι μια από τις καλύτερες επιλογές γυμναστικής που μπορείς να κάνεις.

Αποτελεί την ιδανική άσκηση αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τις αρθρώσεις σου ή αν απλώς θέλεις να βελτιώσεις συνολικά την αντοχή σου.

www.womenonly.gr

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

Αδίαντο ή πολυτρίχι. Για κρυολόγημα -γρίπη -τριχόπτωση-κυκλοφορικό κ.α.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr