Τα μακριά μαλλιά είναι και πάλι μόδα, μόνο που κάτι αλλάζει στο χτένισμά μας

Τα μακριά μαλλιά είναι και πάλι μόδα, μόνο που κάτι αλλάζει στο χτένισμά μας

Το καρέ που δοκίμασες έχει ένα πολύ σοβαρό ανταγωνιστή τώρα…

Αυτό συμβαίνει πάντα… Όταν βομβαρδιστούμε από μια τάση και στο τέλος αποφασίζουμε να την υιοθετήσουμε, η μόδα μας ξεγελά με μια μεγάλη ανατροπή. Κάπως έτσι έγινε τώρα και με το καρέ.
Αφού το είδαμε, το ακολουθήσαμε και το βαρεθήκαμε, οι τάσεις του χειμώνα επαναφέρουν τα μακριά μαλλιά στο προσκήνιο και οι influencers τρέχουν και δεν φτάνουν.

Μόνο που αυτή τη φορά το hair trend δεν μοιάζει με τα ίσια sleek hair looks που κυριαρχούσαν κάποιες σεζόν πριν. Αυτή τη φορά τα μακριά μαλλιά αποκτούν ένα πιο ανεπιτήδευτο ατημέλητο στυλ και μας κάνουν πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενες, που δεν θα χρειαστεί να τα ταλαιπωρούμε με σίδερα ισιώματος.

Κατ’ ακρίβεια όσο πιο ατημέλητα τα μαλλιά, τόσο πιο sexy. Τα επιτηδευμένα χτενίσματα δεν συστήνονται καν για τις επίσημες εμφανίσεις, με πολλά »it» girls να το αντιλαμβάνονται από νωρίς και να παρουσιάζουν στις εβδομάδες μόδας τα φυσικά τους μαλλιά. Αντίθετα, το χαλαρό κυμματιστό στυλ, το ατημέλητο σπάσιμο και τα μαζεμένα μαλλιά με τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό είναι το to-go look της εποχής γι’ αυτό ετοιμάσου να το δοκιμάσεις.

Αν θες μπορείς να υιοθετήσεις και το αγαπημένο στυλ των γαλλίδων κόβοντας μακριές αφέλειες που φτάνουν περίπου στο ύψος της μύτης και να τους δώσεις ένα πιο ατημέλητο στυλ με χωρίστρα στο πλάι ή στη μέση και τα υπόλοιπα μαλλιά στην φυσική τους κλίση.

mylife.offsite.com.cy

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Μαγιά μπύρας για γερούς μυς για ακμή νύχια και μαλλιά.

Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Καστορέλαιο

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

Διαβάστε ακόμα