Αυτό το χρώμα θα είναι η απόλυτη τάση στα μαλλιά το Φθινόπωρο

Αυτό το χρώμα θα είναι η απόλυτη τάση στα μαλλιά το Φθινόπωρο

Είναι η εποχή που μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε ως προτεραιότητα τις καλοκαιρινές διακοπές, όμως ως γνήσιες beauty junkies προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν…

Κατρίνα Πίτρακκου

Και τι καλύτερο από μια αλλαγή στα μαλλιά με το που επιστρέψουμε από το νησί και χρειαστούμε μια ανανέωση στο look μας. Αφού λοιπόν κάνεις την απαραίτητη περιποίηση με μάσκες κλπ. για να επαναφέρεις στα μαλλιά σου την ζωντάνια και την υγεία μετά από τον ήλιο και την αλμύρα τις θάλασσας, σου έχω το κατάλληλο χρώμα.

Διάβασε ακόμα: Έγινες κι εσύ κοκκινομάλλα; Αυτό είναι το τρικ για να διατηρήσεις έντονο το χρώμα σου

Το ginger peach φαίνεται πως είναι η πιο φρέσκια πρόταση που θα κυριαρχήσει το Φθινόπωρο, κι αυτό το διαπιστώσαμε και μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram, της colorist Megan Schipani που το δοκίμασε πρόσφατα σε μια πελάτισσά της. Από τότε που τα παστέλ εμφανίστηκαν στην χρωματική παλέτα, η αλήθεια είναι πως είδαμε το ροδακινί σε διάφορες παραλλαγές, σε πιο ξανθούς τόνους και πιο ζεστό, ακόμα και σε μια ροζ απόχρωση, όμως αυτή η νέα τάση δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες.

Η Schipani προτείνει ένα όμπρε, ξεκινώντας με μια καφέ βάση σε ένα κυμματιστό lob καρέ, ενώ κατεβαίνοντας προς τα κάτω το χρώμα άνοιγε σε ένα φανταχτερό πορτοκαλί, μέχρι να καταλήξει σε ένα πιο ανοιχτό παστέλ ροδακινί στις άκρες.

Όπως αναφέρει η ίδια μάλιστα το συγκεκριμένο χρώμα δεν χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο αφού αν η πελάτισσα περιποιείται τα μαλλιά της στο σπίτι, το μόνο που χρειάζεται είναι μια επίσκεψη κάθε 3 ή 4 μήνες για να φρεσκάρει το ballayage της.

Γι’ αυτό αν ανήκεις στα τολμηρά κορίτσια που αλλάζουν συχνά χρώμα στα μαλλιά τους μην το σκέφτεσαι πολύ. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να αποδείξεις πόσο ενημερωμένη είσαι.

 

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Μαγιά μπύρας για γερούς μυς για ακμή νύχια και μαλλιά.

Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Καστορέλαιο

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr