Το γαλλικό μανικιούρ είναι και πάλι στη μόδα. Δες τις νέες τάσεις!

Το γαλλικό μανικιούρ είναι και πάλι στη μόδα. Δες τις νέες τάσεις!

Οι πασαρέλες του φθινοπώρου / χειμώνα 2019 έδειξαν τη νέα τάση ή μάλλον τη μεγάλη επιστροφή, οι αδελφές Hadid έκαναν και πάλι τρεντ στα social media το γαλλικό μανικιούρ και πριν καλά καλά το καταλάβουμε, έγινε μόδα.

Σε αντίθεση με τη δεκαετία του ’90, όπου τα πράγματα φαίνονταν απλούστερα, το γαλλικό δεν σημαίνει απλά μια γαλακτερή βάση με λευκή άκρη. Τώρα μέσω του Instagram, μπορείς να διαλέξεις το δικό σου γαλλικό μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού -αν θες να αντλήσεις έμπνευση – τα μοντέλα της Yuhan Wang φόρεσαν τα γαλλικά μανικιούρ τους με μαργαριτάρια, στα μοντέλα της Marta Jakubowski οι γωνίες στις άκρες ήταν πολύ μυτερές ενώ η Leonard Paris, πρότεινε το «γαλλικό-ινδιάνικο» όπου οι nude τόνοι αντικαταστάθηκαν από ένα τολμηρό καφέ-κόκκινο χρώμα στη βάση, παράλληλα με ένα ελαφρύ χρυσό κόψιμο.

Στα δάχτυλα της διάσημης Bella Hadid, το γαλλικό μανικιούρ είχε μια κυματιστή γραμμή και το σχήμα του ήταν τετράγωνο. Η αδερφή της Gigi είχε μαργαρίτες σε κάποια δάχτυλα (και τα δύο μανικιούρ έγιναν από τη nail artist Mei Kawajiri) ενώ της Hailey Bieber είχε ροζ άκρες αντί για λευκό που συνηθίζεται.

Το σύγχρονο γαλλικό μανικιούρ συνδυάζει την τάση για μια πιο μινιμαλιστική τέχνη νυχιών και αναβιώνει το στυλ της δεκαετίας του ’90 και του ’00. Για να το δοκιμάσεις όμως σήμερα, καλύτερα να βρεις φρέσκιες ιδέες από ενδιαφέρουσες αποχρώσεις μέχρι γραφικά σχήματα. Αν θέλεις, μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες παρακάτω:

www.womenonly.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr