5 μυστικά αντιγήρανσης χωρίς άσκηση ή δίαιτα

5 μυστικά αντιγήρανσης χωρίς άσκηση ή δίαιτα

Επειδή όλοι θέλουμε να έχουμε λαμπερή, νεανική επιδερμίδα, αλλά δεν έχουμε πάντα τον χρόνο για να κάνουμε σωστές επιλογές δείτε τι σας προτείνουμε.

Γράφει: Διάκος Θοδωρής

5 μυστικά αντιγήρανσης χωρίς άσκηση ή δίαιτα

Ξέρουμε ότι για να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή, σφιχτή και νεανική, πρέπει να τρώμε υγιεινά και να ασκούμαστε τακτικά. Και, ναι, το προσπαθούμε, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Υπάρχει και το στρες της καθημερινότητας, άλλωστε, και μερικές φορές δεν αφήνει τα πράγματα να πάνε όπως τα είχαμε προγραμματίσει. Υπάρχουν, όμως, και μερικές συμβουλές που δεν έχουν να κάνουν με γυμναστική και δίαιτα, και οφείλουμε να τις ακολουθούμε…

Η θετική σκέψη μας δίνει ζωή
Οι πετυχημένοι άνθρωποι προσπαθούν να βλέπουν τα πράγματα πιο θετικά. Εστιάζουν στις επιτυχίες τους, και δεν αφήνουν τις αρνητικές σκέψεις για το μέλλον να τους επηρεάσουν. Αφήστε όλα όσα έχετε κατορθώσει μέχρι τώρα να σας γεμίσουν έμπνευση και ασφάλεια, και συνεχίστε δυναμικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο αναλύοντας τα μικρά, καθημερινά εμπόδια που μπαίνουν στον δρόμο σας. Προσπαθήστε κάθε στιγμή να προσέχετε τα θετικά που υπάρχουν γύρω σας.

Η καλή εργασιακή ηθική μας κρατάει υγιείς
Βλέπουμε την δουλειά μας σας κάτι αναγκαίο. Σαν κάτι που πρέπει να υπομείνουμε. Και αυτός είναι εντελώς τοξικός τρόπος σκέψης. Πρέπει να βάζουμε τα δυνατά μας στην δουλειά και να ξέρουμε ότι πάντα κάνουμε σωστά αυτό που πρέπει να κάνουμε, ώστε να μην μας απασχολούν σκέψεις του γραφείου την υπόλοιπη μέρα.

Η επιμονή δεν είναι κακό πράγμα
Έχουμε συνδέσει την επιμονή με άτομα που δεν αλλάζουν την (λάθος) γνώμη τους με τίποτα, αλλά η επιμονή είναι κάτι καλό. Σημαίνει ότι δεν τα παρατάμε, και ότι αναγνωρίζουμε μια πρόκληση, με όλες τις δυσκολίες της. Χρειάζεται βέβαια και ένας βαθμός αυτοκριτικής, για να ξέρουμε πότε πρέπει να υποχωρούμε. Αλλά το σημαντικό είναι πως πρέπει να μην τα παρατάμε όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι επιμονή είναι και η απόφαση να γυμναζόμαστε τακτικά, παρά το πόσο… ελκυστικός φαίνεται ο καναπές και το Netflix.

Η καλή κοινωνική ζωή μας διατηρεί νέους
Οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να ζούμε μόνοι μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε μια υγιή κοινωνική ζωή, καθώς αυτό σημαίνει ότι πάντα θα έχουμε ένα στήριγμα για οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή το χρειαστούμε. Και αυτό είναι αρκετό για να πετάξουμε από πάνω μας τεράστιο κομμάτι του καθημερινού στρες.

Το να μην μας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος είναι καλό
Το να έχουμε ανάγκη για κοινωνική ζωή, έχει και τα κακά του, βέβαια. Συγκεκριμένα, το ότι χρειαζόμαστε την επιβεβαίωση των άλλων όταν παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις, και πολλές φορές η γνώμη των άλλων ανθρώπων είναι αρκετή για να μας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Το να είμαστε σίγουροι για τις επιλογές μας και να μην ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο εκτός από την εποικοδομητική κριτική είναι ό,τι καλύτερο για την αυτοπεποίθησή μας.

www.iatronet.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr