4 μυστικά ομορφιάς από όλο τον κόσμο που αξίζει να δοκιμάσεις

4 μυστικά ομορφιάς από όλο τον κόσμο που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Η αλήθεια είναι πως με τόση ενημέρωση μέσω των social media δεν είναι εύκολο ποτέ να βαρεθούμε. Κάθε μέρα είναι μία νέα ημέρα που σε προκαλεί να μαθαίνεις καινούργια μυστικά και tips. Μάλιστα, το να δοκιμάζεις μυστικά ομορφιάς που προέρχονται από άλλες κουλτούρες και νοοτροπίες σίγουρα θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό και θα σε προκαλέσει ευχάριστα να βγεις από το comfort zone σου.

 

Δεντρολίβανο στα μαλλιά


Θα ξεκινήσουμε με ένα μυστικό ομορφιάς που προτείνει ο Έλληνοκύπριος κομμωτής Γιώτης Παναγιώτου που κάνει καριέρα στο Λος Άντζελες. Ο ίδιος, λοιπόν, συστήνει να δοκιμάσεις το δεντρολίβανο στα μαλλιά σου, αν θέλεις αυτά να επανέλθουν γρήγορα μετά τις διακοπές και να λάμψουν άμεσα. Συγκεκριμένα, βάλε δεντρολίβανο σε νερό, άφησέ το να κρυώσει και μετά να λούσε τα μαλλιά σου με αυτό το νερό. Αυτό θα καθαρίσει σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό και θα τα βοηθήσει να δυναμώσουν έτσι ώστε να μακρύνουν πιο γρήγορα.

Scrub με ρύζι


Την επόμενη φορά που θα θες να φτιάξεις homemade sushi, να θυμηθείς να φυλάξεις λίγο κινέζικο ρύζι. Θα αναρωτιέσαι γιατί στο λέμε αυτό; Στην Ιαπωνία και στην Κίνα (θα έχεις προσέξει πόσο τέλεια επιδερμίδα έχουν οι γυναίκες εκεί) χρησιμοποιούν το ρύζι για να πλύνουν το πρόσωπό τους. Το ρύζι είναι αντιοξειδωτικό και στηπτικό ενώ βοηθάει στην λείανση των λεπτών γραμμών. Μπορείς να βάλεις ρύζι μέσα σε ένα μπουκάλι και να το αφήσεις για 20 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρείς το νερό και με το ρύζι που μένει κάνεις scrub στο πρόσωπο σου. Μπορείς, μάλιστα, εξαιτίας των ευεργετικών ιδιοτήτων του, να αφήσεις την πάστα αυτή στο πρόσωπο για 10 λεπτά σαν μάσκα και έπειτα να την ξεβγάλεις. Και έχεις μόλις κάνει ένα μίνι botox!

French manicure

Όχι δεν θα σου πούμε για την συγκεκριμένη τάση στα νύχια, αλλά θα σου δώσουμε ένα tip που κάνουν οι Γαλλίδες στα νύχια τους. Αν κάνεις έντονο χρώμα μανικιούρ στα νύχια σου και ταλαιπωρείσαι στη συνέχεια προσπαθώντας να το αφαιρέσεις, να σου πούμε πως οι Γαλλίδες βάζουν χυμό λεμονιού μέσα σε ζεστό νερό και αφαιρούν με αυτό τον τρόπο το χρώμα από τα νύχια τους χαρίζοντάς τους μία εμφανώς πιο λευκή απόχρωση.

Μαργαρίτες στα μαλλιά

Στην Τουρκία οι γυναίκες με ξανθό ή σκούρο καφέ χρώμα στα μαλλιά τους χρησιμοποιούν νερό με μαργαρίτες για να δώσουν στο χρώμα τους μία πιο ανοιχτή απόχρωση. Βγες μια βόλτα έξω, λοιπόν, μάζεψε μερικές μαργαρίτες, τοποθέτησε τες στο ζεστό νερό για περίπου πέντε λεπτά και στη συνέχεια άφησε το νερό να κρυώσει και λούσε τα μαλλιά σου με αυτό το νερό.

www.missbloom.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Νερό μύρου. Για κουρασμένα δέρματα. Καταπολεμά το πρήξιμο βλεφάρων.

Αιθέριο έλαιο κρίνου. Ρυτίδες ματιών-λεύκανση.

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ απο τα μυστικά ομορφιάς..

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr