Πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου το φθινόπωρο!

Πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου το φθινόπωρο!

Ας το ξαναπώ: ο Σεπτέμβριος είναι μια μικρή πρωτοχρονιά. Γιατί βάζεις νέους στόχους, γιατί θέλεις να ανανεωθείς, γιατί αναπόφευκτα θα αλλάξεις γκαρνταρόμπα λόγω καιρού και αναπόφευκτα όλος αυτός ο ανανεωτικός αέρας επηρεάζει και τα μαλλιά σου. Με καλό τρόπο! Γιατί θέλεις ένα κίνητρο για να ξυπνάς κάθε πρωί και να πηγαίνεις στη δουλειά σου! Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν αυτό το κίνητρο λεγόταν… ωραία χτενίσματα;

Αντλήσαμε inspo από όλα αυτά τα πολύ stylish κορίτσια που βλέπουμε συνεχώς στις μητροπόλεις της μόδας και συγκεντρώσαμε μερικά αγαπημένα μας hair looks. 

1. Low buns με βελούδινα scrunchie


Τα χαμηλά σινιόν είναι πάντα… so chic και ταιριάζουν τέλεια με την επιστροφή μας στην πόλη. Για να τους δώσεις, όμως, ανανεωτικό αέρα επένδυσε στα σωστά αξεσουάρ από σωστά υφάσματα. Ή, πιο απλά, σε ένα βελούδινο scrunchie μιας και το βελούδο είναι συνυφασμένο με τις πιο κρύες ή, έστω, λιγότερες ζεστές περιόδους!

2. Layers, highlights και τσιμπιδάκια!


Τα layers που αναδεικνύουν από μόνα τους το σπάσιμο στα μαλλιά μας είναι μια υπέροχη επιλογή, έτσι κι αλλιώς! Σέταρέ με τα με καναδυό τσιμπιδάκια με τα οποία θα πιάσεις χαλαρά τη φράντζα σου και αμέσως- αμέσως θα αποκτήσεις μερικούς πόντους στιλ ακόμη!

3. Πλεξίδες με κορδέλες


Αν σου λείπουν οι εντάσεις των καλοκαιρινών χρωμάτων συνέχισε να κινείσαι στην γήινη παλέτα των φθινοπωρινών επιλογών ως προς την γκαρνταρόμπα σου και δώσε ένα touch χρώματος με μια κορδέλα ή ένα λάστιχο που θα πλέξεις μέσα στην κοτσίδα σου!

4.Pearly accessories


Τις φορές που ξυπνάς με bad hair day ή που είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια έντονη μέρα και δεν θέλεις ούτε καν τα μαλλιά σου να σου σταθούν εμπόδιο, πιάσε την κλασική κοτσίδα χαμηλά στον αυχένα και δώσε έξτρα πόντους στιλ με ένα pearly accesory. Ότι πρέπει για look γραφείου.

5.Bun & twist


Μια άλλη επιλογή αν θέλεις κάτι πιο δημιουργικό: πιάσε το κλασικό bun ψηλά στην κορυφή και πρόσθεσε στο πίσω μέρος διάφορα και άτακτα τσιμπιδάκια. Δεν χρειάζεσαι καν καθρέφτη! Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι να επιλέξεις τσιμπιδάκια πιο ανοιχτόχρωμα ή πιο σκούρα από τα μαλλιά σου ώστε να δημιουργούν contrast.

6.Boxer braids


Ναι σε αυτές τις πλεξίδες που θα αποκτήσουν έξτρα χαρακτήρα με μερικούς κρίκους. Τους βρίσκεις πλέον παντού και τους περνάς από τα μαλλιά σου πανεύκολα!

7. Signature… everything!


Kάνε το… κεφάλι σου κέντρο προσοχής επενδύοντας σε signature αξεσουάρ: ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια, γυαλιά και οπωσδήποτε μια στέκα με όγκο θα δώσουν απευθείας στιλ στην εμφάνισή σου χωρίς να κοπιάσεις γι’αυτό. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι να κινηθείς ήπια σε όλες τις υπόλοιπες επιλογές σου! PS: εδώ σου έχουμε μερικές τέλειες επιλογές σε padded headbands, όπως λέγονται!

8.Huge φιόγκοι!


Τα παστέλ χρώματα και οι φιόγκοι στα μαλλιά είναι το αγαπημένο μας beauty κόμπο. Δύο πράγματα, ωστόσο, που πρέπει να σημειώσεις: ποτέ μην κάνεις ψηλή αλογοουρά για να τοποθετήσεις έναν τέτοιο φιόγκο εκεί γιατί θα δείχνει λιγότερο stylish- περισσότερο κιτς και μην το το επιλέξεις αν έχεις πολύ λεπτή τρίχα ή λίγα μαλλιά γιατί η αναλογία δεν θα σε κολακεύει.

9.Rope pony


Μας αρέσει πολύ αυτή η λεπτομέρεια στην κοτσίδα και πρέπει να την υιοθετήσεις asap αν έχεις μακριά μαλλιά. Οι δύο διαφορετικοί τρόποι για να το κάνεις είναι είτε να πάρεις μια παχιά τούφα από την εσωτερική μεριά της κοτσίδας και να την τυλίξεις πολλές φορές γύρω από τη βάση της ή να χρησιμοποιήσεις μια κορδέλα ίδιου χρώματος με τα μαλλιά σου και να κάνεις το αντίστοιχο.

10. Layering αξεσουάρ


Μας αρέσει ιδιαίτερα στα καρέ και όταν σετάρεται και με πολλά piercing!

Photo: Getty Images

tlife.gr

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Μαγιά μπύρας για γερούς μυς για ακμή νύχια και μαλλιά.

Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Καστορέλαιο

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr