Πώς ο διαλογισμός μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή

Πώς ο διαλογισμός μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή

Ίσως δεν γνωρίζατε για το συγκεκριμένο πλεονέκτημα της αγαπημένης πρακτικής
Πώς ο διαλογισμός μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή | vita.gr

Σίγουρα έχετε ακούσει για τα δώρα του διαλογισμού για την υγεία μας: Εκτός από το να μας χαλαρώνει, μειώνει τον πόνο, μας βοηθά να επιλέγουμε πιο υγιεινές τροφές, καταπολεμά την πρόωρη γήρανση και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είχατε φανταστεί ότι όχι απλώς μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντό μας, αλλά ακόμη και να βελτιώσει τις σεξουαλικές μας επιδόσεις! Επομένως, αν δεν τον έχετε δοκιμάσει ακόμη, ίσως τα παρακάτω οφέλη σας πείσουν να τον βάλετε στη ζωή σας.

Σας ξεκουράζει: Πολλά ζευγάρια δηλώνουν ότι η εξάντληση είναι από τους κυριότερους λόγους που δεν κάνουν όσο σεξ θα ήθελαν. Ο διαλογισμός σάς χαρίζει βαθύτερη ξεκούραση από τον ύπνο και σας προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεστε.
Μειώνει το άγχος: Τα αυξημένα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης που εκλύεται όταν βιώνουμε στρες, εμποδίζουν το γυναικείο οργασμό και προκαλούν στυτική δυσλειτουργία. Ο διαλογισμός δεν μειώνει μόνο το στρες, αλλά και κάνει τον εγκέφαλό σας να παράγει περισσότερη ντοπαμίνη και σεροτονίνη, ορμόνες που αυξάνουν την σεξουαλική διέγερση και την ένταση του οργασμού.
Σας φέρνει στο εδώ και στο τώρα: Η συγκεκριμένη πρακτική «ασκεί» το μέρος του εγκεφάλου μας που σχετίζεται με την αίσθηση του παρόντος, με αποτέλεσμα να προσέχουμε περισσότερο τα τεκταινόμενα αντί να αναλωνόμαστε σε σκέψεις που αφορούν το παρελθόν ή το άγχος για το αύριο. Έτσι, μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερο τη στιγμή και να χαλαρώσουμε.
Βελτιώνει τις επιδόσεις σας: Συγκεκριμένα, ενισχύει την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε πώς νιώθουν οι άνθρωποι απέναντί σας, επομένως και ο σύντροφός σας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως η ενσυναίσθηση και η δοτικότητα παίζει σημαντικότερο ρόλο στο σεξ από ό,τι η τεχνική.

www.vita.gr

Υπερτροφές απο τα μυστικά ομορφιάς.

Βότανο Κρίταμος Φορέας Βιταμίνης C και Αφροδισιακό!

Γανόδερμα. Το μανιτάρι της αθανασίας.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr