Θέλεις να μάθεις τι προσέχει πρώτα ένας άντρας πάνω σου;Όχι δεν είναι το ντεκολτέ!

Θέλεις να μάθεις τι προσέχει πρώτα ένας άντρας πάνω σου;Όχι δεν είναι το ντεκολτέ!

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες στεκόμαστε μπροστά στον καθρέφτη και παρατηρούμε το σώμα μας, προσπαθώντας να καταλάβουμε τι φαίνεται πιο ωραίο πάνω μας και πως διαγράφεται το στήθος ή οι γλουτοί μας, πιστεύοντας ότι εκεί θα πέσει πρώτα η ματιά ενός άντρα, μόλις περάσουμε από μπροστά του. Κι όμως, όσο κι αν δεν το πιστεύεις, άλλο πράγμα είναι αυτό που αποσπά το βλέμμα τους… Ποιό είναι αυτό; Σύμφωνα με νέα έρευνα, αυτό που ξετρελαίνει τους άντρες πάνω μας είναι… τα μαλλιά μας!

Το ποσοστό, μάλιστα, των αντρών που δηλώνουν ότι σε ένα μπαρ θα κοιτάξουν πρώτα μια γυναίκα που έχει καταπληκτικά, δυνατά μαλλιά, παρά μια με έντονο ντεκολτέ, είναι 74% ! Το 82% επίσης, πιστεύει ότι τα μαλλιά είναι η απόλυτη έννοια του sex appeal και το 60% απαντά πως θα προτιμούσε να βγει ραντεβού με μία γυναίκα με περιποιημένα και λαμπερά μακριά μαλλιά, σε σύγκριση με κάποια που έχει μεγάλο στήθος!

Δεν το περίμενες, ε; Γι’ αυτό, σταμάτα να αγχώνεσαι για το πως δείχνει το ντεκολτέ σου με το καινούριο σου μπλουζάκι και τρέξε γρήγορα στο κομμωτήριο !

www.faysbook.gr

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Διαβάστε ακόμα