Ρυτίδες: πως να φτιάξω αντιρυτιδική μάσκα προσώπου

Ρυτίδες: πως να φτιάξω αντιρυτιδική μάσκα προσώπου

Κρέμα ομορφιάς με φυσικά υλικά και βότανα για τις ρυτίδες του προσώπου και εκπληκτικά αποτελέσματα σύσφιξης.

Τα χρόνια περνούν και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνιση τους. Μην ανησυχείτε, πρόκειται για φυσιολογικό φαινόμενο και αυτό το γνωρίζουμε καλά.

Όλοι μας κάποια στιγμή θα υποστούμε αυτή τη διαδικασία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι να μπορέσουμε να καθυστερήσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Θα το πετύχουμε με οικονομικό τρόπο, φτιάχνοντας αντιρυτιδική κρέμα προσώπου που σαν αποτέλεσμα θα μας δώσει ένα σφριγηλό πρόσωπο, απαλλαγμένο από ρυτίδες.

Σίγουρα μπορούμε να αγοράσουμε αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις ομορφιάς με αγνά φυσικά προϊόντα και βέλτιστα αποτελέσματα στη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Για την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου

Θα χρειαστείτε:

2 κ.σ. μελισσοκέρι
Βότανα: Δεντρολίβανο, λεβάντα, φασκόμηλο, μαντζουράνα
1 κ.σ. σιτέλαιο
2 κ.σ. γεράνιο
2 κ.σ. φουντουκέλαιο
1/4 κ.γ. βόρακα (θα το βρείτε στα φαρμακεία)
500 ml Νερό

Διαδικασία:

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε νερό να βράσει. Μόλις αρχίζει να κοχλάζει, σημαίνει πως είναι έτοιμο και αφαιρούμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε περίπου 7 φυλλαράκια απ’ το κάθε βότανο και σκεπάζουμε με καπάκι το κατσαρολάκι.

Αφήνουμε για 4 με 5 ώρες τουλάχιστον, μέχρι να μουλιάσουν τα βότανα. Αμέσως μετά σουρώνουμε το μείγμα και προσθέτουμε μέσα τον βόρακα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί.

Σε αντικολλητικό τηγάνι και χαμηλή θερμοκρασία ή μπεν μαρί, λιώνουμε το μελισσοκέρι. Ξεκινάμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε τα έλαια. Μόλις υγροποιηθεί τελείως, βγάζουμε απ’ τη φωτιά και προσθέτουμε 4 κ.σ. από το μείγμα με τον βόρακα. Συνεχίζουμε με καλό ανακάτεμα μέχρι το μείγμα να γίνει μία ομοιογενής και αφράτη κρέμα. Τέλος, μεταφέρουμε τη μάσκα ομορφιάς σε βαζάκι και αφήνουμε για 24 ώρες να δέσουν τα συστατικά.

Εφαρμογή:

Απλώνουμε στο πρόσωπο κάνοντας επάλειψη με κυκλικές κινήσεις. Αυτό ήταν!

Απομένει να ξεβγάλετε μετά από 20 λεπτά και πείτε αντίο στις ρυτίδες! Τα αποτελέσματα, θα είναι αισθητά απ’ τις πρώτες ημέρες.

www.votanonkipos.gr

Βότανα 

Σιτέλαιο: Για λεύκη, δερματίτιδα, λάμψη, αντιγήρανση, θεραπεία.

Αιθ. Έλαιο Γερανιού. Για κυτταρίτιδα, ομορφιά και ηρεμία!

Φουντουκέλαιο (βρείτε εδώ) απο τα μυστικά ομορφιάς.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr