Το αιθέριο έλαιο, με το οποίο κατάφερα να εξαφανίσω τα ενοχλητικά σπυράκια στο πρόσωπο

Το αιθέριο έλαιο, με το οποίο κατάφερα να εξαφανίσω τα ενοχλητικά σπυράκια στο πρόσωπο

Μια σταγόνα του είναι αρκετή για να σώσει την κατάσταση

Ποτέ καμία γυναίκα δεν αγάπησε τα σπυράκια. Ακόμα κι αν φροντίζεις και περιποιείσαι καθημερινά και με ιδιαίτερη προσοχή το πρόσωπό σου, αυτά εμφανίζονται περιοδικά και τις περισσότερες φορές, την πιο ακατάλληλη στιγμή.

από την ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΔΟΥ

Είναι μια πηγή μόλυνσης, που αν προσπαθήσεις να την εξαφανίσεις σπάζοντάς τα με τα δάχτυλά σου, το πιθανότερο είναι να έχεις χειρότερο και επίπονο αποτέλεσμα.

 

Πέρα από αυτό, τα σπυράκια είναι αναμφισβήτητα αντιαισθητικά. Αποτελούν μια ατέλεια στο πρόσωπο, που δεν θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ , ιδιαίτερα αν το μέγεθός τους είναι μεγάλο και αυτό μπορεί να σου ρίξει την ψυχολογία.

Παρόλα αυτά, για όλα υπάρχουν λύσεις και δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι μιλάμε για πανάκριβες θεραπείες ή προϊόντα που κοστίζουν μια περιουσία. Η ομορφιά μπορεί να προσιτή ,αρκεί να γνωρίζεις πού να αναζητήσεις τους συμμάχους σου!

Στην προκειμένη περίπτωση, έχω ανακαλύψει ένα ισχυρό αιθέριο έλαιο που είναι πλέον περιζήτητο γιατί έχει σπουδαία απολυμαντική δράση και εκτεταμένες θεραπευτικές ιδιότητες. Ο λόγος για το tea tree oil ή αλλιώς έλαιο τεϊόδεντρου, που που ευδοκιμεί στην Αυστραλία, το χρώμα του είναι κιτρι­νω­πό και θεωρείται από τα καλύτερα έλαια κατά των ιών, βακτηρίων και μυκήτων. Το βρίσκεις σε αφθονία στην αγορά, όπως σε φαρμακεία και σε καταστήματα υγιεινής διατροφής που έχουν αιθέρια έλαια.

Μια σταγόνα από το έλαιο τεϊόδεντρου είναι πραγματικά αρκετή για να καταπολεμήσεις κάθε ενοχλητικό σπυράκι και να εξαφανίσεις το πύον του. Ο πιο σωστός τρόπος για να το εφαρμόσεις είναι με μια μπατονέτα τοπικά, όμως αν θέλεις να το απλώσεις με τα δάχτυλα σου, τότε θα πρέπει να προσέξεις ώστε τα χέρια σου να είναι πεντακάθαρα. Επανέλαβε την εφαρμογή 3 φορές τη μέρα.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως ακόμα κι αν θέλεις να το βάλεις λίγο πριν από τη βόλτα σου, το συγκεκριμένο έλαιο απορροφάται εύκολα και επίσης ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, αφήνοντας το απαλό.

www.marieclaire.gr

Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρο (Tea tree).

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr