Διάβασε πώς με μία κουταλιά καφέ θα σώσεις τα μαλλιά σου από τη φθορά του καλοκαιριού!

Διάβασε πώς με μία κουταλιά καφέ θα σώσεις τα μαλλιά σου από τη φθορά του καλοκαιριού!

Ναι, ο καφές είναι τέλειος και για τα μαλλιά…

Διάβασε πώς με μία κουταλιά καφέ θα σώσεις τα μαλλιά σου από τη φθορά του καλοκαιριού!

Χριστίνα Αναστασία

Για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει ο καφές για την επιδερμίδα έχουμε μιλήσει. Μπορεί να κάνει το δέρμα του προσώπου σου να λάμπει και να βελτιώσει εμφανέστατα την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στο σώμα σου. Η καφεΐνη είναι ένα από τα multi-tasking συστατικά που τονώνουν γενικά τον οργανισμό εσωτερικά και εξωτερικά. Ό, τι κάνει λοιπόν ο καφές για το δέρμα σου, μπορεί να το κάνει και για τα μαλλιά σου! Κι όμως, ο καφές μπορεί να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη στα μαλλιά μετά το καλοκαίρι και να τα κάνει απίθανα απαλά! Διάβασε παρακάτω για να μάθεις πως θα εκμεταλλευτείς τον καφέ στο λούσιμό σου και θα αποκτήσεις μαλλιά πραγματικά πανέμορφα!

Πριν λουστείς, βρέξε καλά τα μαλλιά σου και βάλε μία γενναία ποσότητα μαλακτικής κρέμας στο χέρι σου. Καλό είναι να διαλέξεις μία πλούσια κρέμα με επανορθωτικά και ενυδατικά συστατικά όπως η Fructis Oil Repair 3 Conditioner της Garnier. Έπειτα πρόσθεσε στην κρέμα που έχεις στο χέρι σου μία κουταλιά της σούπας καφέ!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον καφέ θέλεις (γαλλικό, ελληνικό, στιγμιαίο) αλλά εμείς προτείνουμε να βάλεις στιγμιαίο έτσι ώστε οι κόκκοι του να κάνουν και λίγη απολέπιση στο τριχωτό του κεφαλιού για maximum αποτέλεσμα. Ανάμειξε τον καφέ με τη μαλακτική στις παλάμες σου και κάνε απαλό μασάζ σε όλο το κεφάλι έτσι ώστε να πάει το μείγμα παντού! Στη συνέχεια λούσου κανονικά και όταν στεγνώσεις τα μαλλιά σου απλά δεν θα το πιστεύεις! Ένα πράγμα μόνο θέλουμε να προσέξεις: Αν είσαι πολύ ανοιχτόχρωμη ξανθιά, ίσως να «βάψουν» οι τούφες σου από τον καφέ γι’ αυτό μην κάνεις μασάζ για παραπάνω από ένα λεπτό! Καλή επιτυχία!

www.queen.gr

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

 

Διαβάστε ακόμα