Γιατί η αλόη είναι το νούμερο 1  φυσικό καλλυντικό!

Γιατί η αλόη είναι το νούμερο 1 φυσικό καλλυντικό!

Αλόη: Το Νο1 φυσικό καλλυντικό προϊόν που πρέπει να εντάξεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου!

Η Αλόη και γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τη χρησιμοποιείς καθημερινά. Για το καλό το δικό σου, αλλά και της… επιδερμίδας σου.

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακουφίσετε το δέρμα σας από τον πόνο του εγκαύματος από τον ήλιο, είναι η αλόη βέρα. Το καλοκαίρι το ηλιακό έγκαυμα στο δέρμα είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο και αυτό το φυτό είναι φτιαγμένο για να απαλύνει τον πόνο, να ανακουφίσει την ερυθρότητα και να αναζωογονήσει το δέρμα σας. Σε ήπιες περιπτώσεις, δηλαδή 24 ώρες μετά την τοποθέτηση του στην περιοχή που έχει καεί από τον ήλιο, το δέρμα θα έχει επιστρέψει σχεδόν εντελώς στο φυσιολογικό του. Το καλύτερο ποιο είναι; Προστατεύει το μαύρισμα σας, ώστε να παραμείνει περισσότερο, χωρίς το μεγάλο μας εχθρό που δεν είναι άλλος από το ξεφλούδισμα.

Αδιαμφισβήτητα, η αλόη είναι πολύ ευεργετική για το δέρμα χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και αναζωογονητικές ιδιότητες της. Τα καλλυντικά αποτελέσματα της Αλόης Βέρα, είναι πολλά. Αυτά είναι κάποια που αξίζει να αναφέρουμε:

· Αντιγηραντική: Είναι υπεύθυνη για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, δημιουργώντας μια ελαστική επιδερμίδα.
· Αντιοξειδωτική: Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες-βιταμίνες Α (β-καροτένιο), C και Ε, καθώς και βιταμίνη Β12..
· Ενυδατική: Bοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και παρέχει επίσης αναζωογονητική αίσθηση.
· Μαλακτική: Eίναι πλούσια σε αμινοξέα, τα οποία δρουν ως μαλακτικά για το δέρμα.
· Κατά της ακμής: Eίναι αντισηπτική, περιέχει σαλικυλικό οξύ, κάτι που την καθιστά ισχυρό αντιβακτηριδιακό καλλυντικό προϊόν. Επιπλέον, περιέχει ψευδάργυρο, που λειτουργεί ως στυπτικός, κλείνοντας τους πόρους.

Αυτά είναι αρκετά για να μας πείσουν να εντάξουμε την αλόη στην καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς. Εκτός από το γεγονός ότι είναι 100% φυσικό προϊόν, περιέχει και πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα!

www.lay-out.gr

Τζελ αλόης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αλόη.Το φυτικό κολλαγόνο με την βιταμίνη A.

Αλόη έλαιο. Έλαιο βελούδου.

 

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr