Τι φανερώνουν τέσσερις περίεργες συνήθειες που έχεις για τον χαρακτήρα σου

Τι φανερώνουν τέσσερις περίεργες συνήθειες που έχεις για τον χαρακτήρα σου

«Σπας» τα δάχτυλά σου; Χαϊδεύεις τουφάκια από τα μαλλιά σου;

Τι φανερώνουν τέσσερις περίεργες συνήθειες που έχεις για τον χαρακτήρα σου

Έχεις κάποιες μικρές αγαπημένες συνήθειες που δεν είσαι και σίγουρα αν τις έχουν κι άλλοι άνθρωποι γύρω σου ή και που μπορεί να μην τις έχει παρατηρήσει ποτέ.

Για παράδειγμα, «σπας» τα δάχτυλά σου πολύ εύκολα. Αυτή η κίνηση που άλλοι δεν μπορούν να την ακούν καν. Αν κάποιος είναι αγχωμένος μπορεί να προσπαθήσει να κάνει αυτό το χαρακτηριστικό κρακ στα δάχτυλα ή ακόμα και το λαιμό και είναι ένα είδος στρες το οποίο αποδεσμεύεται. Και μην φοβάσαι γιατί παρά τον μύθο, το κρακ αυτό δεν θα σου δημιουργήσει αρθρίτιδα.

Δαγκώνεις το χειλάκι σου ή το εσωτερικό από το μάγουλο

Ή τραβάς τα πετσάκια από τα χειλάκια σου. Αν το κάνεις αυτό συστηματικά, το πρόβλημα είναι βαθύτερο και δείχνει μια πολύ αγχωμένη προσωπικότητα. Αν νιώθεις να το παρακάνεις, ίσως πρέπει να μιλήσεις με έναν ειδικό για την διαχείριση του άγχους.

Χαϊδεύεις τα μαλλιά σου όταν μιλάς με κάποιον; Όλοι μπορεί ασυναίσθητα να «παίξουμε» με τα μαλλιά μας και ίσως είναι σημάδι βαρεμάρας ή ντροπής ή από ανασφάλεια και φόβο.

Τραγουδάς στον εαυτό σου;

Αυτό το ωραίο τραγουδάκι που ερμηνεύεις δυνατά, είναι σημάδι υπερβολικής αυτοπεποίθησης και ασφάλειας και σίγουρα σημαίνει πως είσαι πολύ χαρούμενη.

www.queen.gr

Υπερτροφές από τα μυστικά ομορφιάς

Άκορος. Το ειδικό ίαμα για τον τυμπανισμό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr