Μια σταρ του Instagram αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω απ’ την «τέλεια» εικόνα της!

Μια σταρ του Instagram αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω απ’ την «τέλεια» εικόνα της!

Είναι υπέροχη, θηλυκή, φοράει την τελευταία λέξη της μόδας και ο φακός την λατρεύει. Ποια είναι; Το κορίτσι που εμφανίζεται στην αρχική μας σελίδα στο instagram-πάντα όμορφη και φρέσκια, μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν τελικά η τελειότητα συμπυκνώνεται σ’ ένα σώμα. Για την κάθε μία από εμάς… το μοντέλο μπορεί να είναι διαφορετικό, ωστόσο η απορία παραμένει η ίδια.

Η Rianne Meijer απ’ το Άμστερνταμ θεωρείται σταρ του instagram και μία από τις πιο επίδοξες influencer με πάνω από 350.000 ακολούθους. Σε μια προσπάθειά της να ανεβάσει το ηθικό στο γυναικείο κοινό της, αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τις «τέλειες» φωτογραφίες της. Δίνει έτσι έναν πολύ καλό λόγο στα κορίτσια να μην απογοητεύονται και να μην στοχεύουν σε ψεύτικα πρότυπα ομορφιάς.

από Ιόλη Πολύζου 

Το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό και μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα!

Μια σταρ του Instagram αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω απ’ την «τέλεια» εικόνα της!

Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι fabulous πίνοντας τον καφέ σου, αλλά αν φυσάει λίγο τα μαλλιά σου θα μπλεχτούν και με το καλαμάκι και το λιπ γκλος!

Πώς θα ήθελες να είσαι vs πώς πραγματικά είσαι όταν οδηγείς.

Το να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία με την καλύτερη σου φίλη είναι εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά όταν και οι δύο έχετε την διάθεση να κάνετε τα «δικά» σας.

Εκτός κι αν κρεμάσεις ένα κόκαλο στην φωτογραφική μηχανή δεν πρόκειται να τραβήξεις μια αξιοπρεπή φωτογραφία με τον σκύλο σου.

Όλες γνωρίζουμε εκείνες τις «αυθόρμητες» πόζες που παίρνουμε στις διακοπές. Η ψυχούλα μας το ξέρει πόσες λήψεις χρειάστηκαν για να πετύχουμε το επιθυμητό -για μας!- αποτέλεσμα.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν οι πόζες μας είναι στημένες…

Κανείς όταν τρώει δεν είναι ούτε σέξι, ούτε χαριτωμένος.

Ειδικά όταν περιμένει να φάει…

www.mama365.gr

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

 

Διαβάστε ακόμα