Συνταγή για να εξολοθρεύσεις ψείρες και κόνιδες μια και καλή.

Συνταγή για να εξολοθρεύσεις ψείρες και κόνιδες μια και καλή.

Για να απαλλαγείτε μόνιμα εσείς και το μικρό σας από το αιώνιο και βασανιστικό πρόβλημα των ψειρών που προέρχονται από το σχολείο, ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή.

Είναι γνωστό ότι το αιθέριο έλαιο tea-tree, είναι μυκητοκτόνο και εξολοθρεύει τα παράσιτα . Στην περίπτωση των επίμονων φθειρών εκμεταλευόμαστε όλες τις δυνατότητες του όχι μόνο για να τις σκοτώσουμε, καθώς βρίσκονται μέσα στο κεφαλάκι του παιδιού, αλλά και για να μην τις αφήσουμε να το ξαναπλησιάσουν.

Η συνταγή.

Στάζουμε  2-3 κουταλάκια αιθέριο έλαιο τειόδεντρου (tea tree) σε ένα βαμβάκι και βρέxουμε με αυτό το βαμβάκι  μια λεπτή χτένα (θα ήταν ευχής έργο αν βρίσκατε άσπρη – συμβάλει κατά πολύ στην εκκαθάριση). Με αυτή την χτένα σε ότι χρώμα και αν διαθέτε τε τελικά, θα χτενίσετε σχολαστικά τα μαλλιά τούφα-τούφα, γυρίζοντας τα και ανάποδα. Καθώς χτενίζετε και οι ψείρες αποχωρούν,  βρέχετε κάθε φορά την χτένα κάτω από το τρεχούμενο νερό. Καθώς καθαρίζετε την χτένα , αμέσως μετά την ξαναπερνάτε με το βρεμένο βαμβάκι στο οποίο έχετε στάξει αιθέριο έλαιο tea tree. Καθώς ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία, το κεφάλι του παιδιού απελευθερώνεται και εσείς ησυχάζετε. Καλή επιτυχία!

Σημείωση μυστικό. Η ίδια τακτική ακολουθείται και ως προληπτικό μέσο και ως απωθητικό.

Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρο (Tea tree).

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr