Το κόλπο με το τσάι που θα διώξει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου

Το κόλπο με το τσάι που θα διώξει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου

 

Κι όμως, ένα φλυτζάνι τσάι μπορεί να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους

Ποια δεν είχε, έστω και μια μέρα στη ζωή της, κουρασμένα, πρησμένα μάτια με μαύρους κύκλους. Είτε φταίνε οι άπειρες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή, είτε τα ξενύχτια, η αφυδάτωση και η γενικότερη κούραση, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Παρόλα αυτά, λύσεις εκτός από τις προφανέστατες (κρέμες και μάσκες ματιών ή τον ύπνο) υπάρχουν και μάλιστα πολύ πιο οικονομικές, εύκολες και πρακτικές απ΄ό,τι μπορεί να νομίζεις. Γιατί θα πήγαινε ποτέ ο νους σου πως ένα φλιτζάνι τσάι μπορεί να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους;

Ειδικά το πράσινο τσάι είναι γεμάτο από αντιοξειδωτικά και καφεΐνη που βοηθούν στη μείωση του πρηξίματος, της ερυθρότητας γύρω από την περιοχή των ματιών και των μαύρων κύκλων.

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τσάι:

Πρώτος Τρόπος

Αυτό που πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να βράσεις νερό και να βάλεις δύο φακελάκια τσάι. Περίμενε 1-2 λεπτά και άφησέ τα να κρυώσουν. Για να μην καείς και να κρυώσουν πιο γρήγορα, μπορείς να τα βάλεις στο μεταξύ στο ψυγείο. Στη συνέχεια τοποθέτησέ τα πάνω στα μάτια σου- αφού πρώτα τα στραγγίξεις καλά- για περίπου 15 λεπτά. Είσαι έτοιμη!

Δεύτερος Τρόπος

Τα μόνο θα χρειαστείς σε αυτή την περίπτωση είναι 2 φακελάκια πράσινο τσάι και μία παγοθήκη. Η διαδικασία απλή. Αποβραδίς, φτιάχνεις το τσάι σου ως συνήθως και αφού το αφήσεις να κρυώσει το ρίχνεις στην παγοθήκη. Τη βάζεις την κατάψυξη και το επόμενο πρωί κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου (με έμφαση στη περιοχή κάτω και πάνω από τα μάτια σου) με δύο παγάκια πράσινου τσαγιού για 10-15 λεπτά.

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr