Πώς να βγάλετε σωστά τα μαύρα στίγματα

Πώς να βγάλετε σωστά τα μαύρα στίγματα

Μια διάσημη αισθητικός αποκαλύπτει τον τρόπο που δεν αφήνει σημάδια στο πρόσωπο

Πώς να βγάλετε σωστά τα μαύρα στίγματα

Το σώμα μας παράγει συνεχώς σμήγμα, το οποίο παγιδεύεται κάποιες φορές στους πόρους του δέρματος, πλάι σε βακτήρια και νεκρά κύτταρα, καταλήγοντας στα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα.

Πώς τα αφαιρούμε όμως σωστά για να μην κάνουμε ζημιά στην επιδερμίδα μας; Οδηγός μας θα είναι εδώ η αισθητικός των διασημοτήτων Renée Rouleau, που έχει τον επαγγελματικό τρόπο κατά νου με 3 απλά βήματα.

Βήμα 1: «Μετά το ζεστό ντους, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα από την ενυδατική σας κρέμα πάνω στο μαύρο στίγμα. Θα σφραγίσετε έτσι τη θερμότητα στο δέρμα, που θα βοηθήσει πολύ στην εξαγωγή του μαύρου στίγματος. Στη συνέχεια καλύψτε το σημείο με ένα πανάκι που θα έχετε μουλιάσει προηγουμένως σε ζεστό νερό, αφήνοντάς το στην περιοχή για 5 λεπτά».

Βήμα 2: «Απολυμάνετε τα χέρια σας με κάποιο ήπιο αντισηπτικό για να απομακρύνετε τα μικρόβια. Κατά τη συμπίεση του δέρματος καλό είναι να αποφύγετε να τοποθετήσετε τα δάχτυλά σας πολύ κοντά στο στίγμα, καθώς αυτό δεν θα επιτρέψει να βγει το σμήγμα. Όσο πιο μακριά από το μαύρο στίγμα έχετε τα χέρια σας, τόσο πιο εύκολη θα είναι η διαδικασία».

Βήμα 3: «Όταν ολοκληρώσετε την αφαίρεση, καθαρίστε την περιοχή με ένα toner που δεν περιέχει αλκοόλ και έπειτα απλώστε μια cooling gel mask, που θα αναζωογονήσει πλήρως το σημείο και θα το επουλώσει».

www.newsbeast.gr

Αιθέριο Έλαιο Βιολέτας. Για Πόνους, Ακμή, Ξηρό Δέρμα.

Αλχημίλλης έλαιο για «προβληματικά» δέρματα και πόνους περιόδου.

Έλαιο Αλκάνα. Άμεση και δυνατή επουλωτική δράση- ακμή, ουλές, αιμορροΐδες, έλκη, τομές κ.α..

Αιθέριο Έλαιο Θυμάρι.

Διαβάστε ακόμα