Το μυστικό για να διατηρείται το χρώμα στα νύχια μας!

Το μυστικό για να διατηρείται το χρώμα στα νύχια μας!

Πόσες φορές δεν έχουμε βάψει τα νύχια μας και σε λίγη ώρα έχουν ήδη, χαλάσει; Το μυστικό για να καταφέρουμε να στεγνώνει όσο γίνεται πιο γρήγορα το βερνίκι νυχιών, αλλά και να διατηρείται το χρώμα του ανεπηρέαστο για πολύ περισσότερες ημέρες, είναι εδώ!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Οι περισσότερες από εμάς, τρέχουμε και δεν φθάνουμε! Καθημερινά! Πού καιρός λοιπόν, για ένα καλοφτιαγμένο και κομψό μανικιούρ; Και από την άλλη, μπορεί να έχουμε ήδη καταφύγει σε διάφορες λύσεις, όπως το ειδικό βερνίκι που στεγνώνει το χρώμα γρηγορότερα, ολιγόλεπτο μούλιασμα σε μπολ με πάγο, σπρέι λάμψης για ταχύτερο στέγνωμα ή τρίλεπτο βρέξιμο με το κρύο, τρεχούμενο νερό της βρύσης!

Όλα καλά, μέχρι εδώ! Αλλά, μήπως μπορούμε να βρούμε κάποιον πιο εύκολο και αποδοτικό τρόπο, για να είμαστε υπερήφανες για το επιτυχημένο μανικιούρ μας;

Ιδού, η ιδανική τεχνική!
Αρχικά, επιλέγουμε το χρώμα που μας αρέσει από μια σειρά βερνικιών που στεγνώνουν γρηγορότερα. Στη συνέχεια, έχοντας λίγη υπομονή και περισσότερη δεξιοτεχνία, το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει οπωσδήποτε!

Κατά την εφαρμογή, αυτό που πρέπει να προσπαθήσουμε είναι να περάσουμε δύο λεπτές στρώσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε το ιδανικό στέγνωμα και χρώμα. Εάν χρησιμοποιήσουμε πάρα πολύ χρώμα στο πινέλο, το βερνίκι θα συσσωρευτεί σε κάποια σημεία. Είναι αναπόφευκτο να ξεφλουδίσει και σίγουρα δεν θα στεγνώσει εύκολα!

Εάν, όμως, περάσουμε δύο πολύ λεπτές στρώσεις, επιτρέποντας στο βερνίκι να στεγνώσει ανάμεσα σε κάθε στρώση 1-2 λεπτά, οι διαλύτες θα εξατμιστούν γρήγορα, το χρώμα θα στρώσει καλύτερα με το δεύτερο χέρι και το αποτέλεσμα θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Το μυστικό; Αφήνουμε το βερνίκι να στεγνώσει 1-2 λεπτά, μεταξύ των στρώσεων. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε τον απαιτούμενο χρόνο στο χρώμα να στεγνώσει πιο γρήγορα, και στη χρωματική του σύνθεση την ευκαιρία να αναπτυχθεί καλύτερα και να διαρκέσει περισσότερο πάνω στο νύχι.

Συμβουλή: Φροντίζουμε να κάνουμε μανικιούρ σε μια σταθερή επιφάνεια, ακουμπώντας τους αγκώνες μας πάνω της και ένα μικρό μαξιλαράκι κάτω από την παλάμη μας (για το χέρι που πρόκειται να βάψουμε). Με μερικές γρήγορες, σταθερές κινήσεις και ολιγόλεπτη αναμονή στεγνώματος, κερδίζουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ. Απίστευτο; Κι όμως, αληθινό!

www.womanidol.com

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

Καρυδέλαιο. Έλαιο καρυδιού.

Έλαιο κισσού λιποδιαλυτικό κατά της κυτταρίτιδας.

Κισσός-βότανο-λιώνει το λίπος!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr