Ώριμα κουρασμένα -ταλαιπωρημένα χέρια. Συνταγή -θεραπεία.

Ώριμα κουρασμένα -ταλαιπωρημένα χέρια. Συνταγή -θεραπεία.

Συνταγή -θεραπεία. για σύσφιξη και λεύκανση.Αυτό το λάδι χεριών αναζωογονεί και θεραπεύει το σκασμένο φθαρμένο δέρμα αυξάνοντας το κολλαγόνο του και την αντίσταση του. Επίσης αποχρωματίζει τις σκούρες κηλίδες προσφέροντας μια πολύ δυναμική λύση θεραπείας. Με σταθερή χρήση οι κηλίδες εξαφανίζονται δια παντός και το δέρμα γίνεται σφιχτό και νεανικό χωρίς κανένα ψεγάδι.

ΥΛΙΚΑ

4 κουταλιές της σούπας τριμμένα αμύγδαλα,

6 κουταλιές της σούπας ροδόνερο

1/4 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι αβοκάντο

1/4 κουταλάκι του γλυκού γλυκερίνη

6 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού.

 

Τρόπος παρασκευής.

Σε μπλέντερ βάζουμε τα αμύγδαλα και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Ρίχνουμε το ροδόνερο και ξανανακατεύουμε . Το υγρό το οποίο προκύπτει το σουρώνουμε περνώντας το απο γάζα. Καθαρίζουμε το μπλέντερ και ξαναρίχνουμε αυτή τη φορά το σουρωμένο υγρό και τα υπόλοιπα υλικά. Ξαναχτυπάμε 3-4 λεπτά.

Ιδιότητες.Τα αμύγδαλα το ροδόνερο και η γλυκερίνη είναι μαλακτικά, το αβοκάντο είναι έλαιο θρέψης και αναδόμησης για επιτυχημένη ανασύσταση του δέρματος. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού κάνει το δέρμα να λάμπει και να αντανακλά φρεσκάδα. Παράλληλα βοηθάει στη διείσδυση ώστε να μην μένουν τα χέρια λαδωμένα.

Τρόπος χρήσης.

Αφού πλύνουμε τα χέρια με μαλακό σαπούνι, απλώνουμε το προϊόν στα χέρια μας κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Μπορούμε εαν θέλουμε , να φορέσουμε και βαμβακερά γάντια για μία ώρα τουλάχιστον.

Αιθέριο Έλαια Λεμόνι (Lemon) Το αποτοξινωτικό!

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Αμυγδαλέλαιο των 100ml απο τα μυστικά ομορφιάς.

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό. -απο τα μυστικά ομορφιάς

Γλυκερίνη απο τα μυστικά ομορφιάς

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr