Λάδι καρύδας: Ελιξίριο υγείας και ομορφιάς. Δείξτε νεότεροι σε μια νύχτα

Λάδι καρύδας: Ελιξίριο υγείας και ομορφιάς. Δείξτε νεότεροι σε μια νύχτα

 

Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε λαυρικό οξύ, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες.

Σκοτώνει τους μύκητες που προκαλούν λοιμώξεις, παράσιτα, βακτηριακές μολύνσεις, επιδερμικούς μύκητες, ερεθισμούς του δέρματος και άλλες μολύνσεις. Αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή, ενισχύοντας τη φυσική και αθλητική επίδοση.

Εδώ σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε κάποιες συνταγές που θα παρέχουν σίγουρα μερικούς λόγους για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε λάδι καρύδας και να δείτε τα οφέλη.

Για τις παρανυχίδες
Το μασάζ με λάδι καρύδας στις παρανυχίδες σε όσους είναι επιρρεπείς στα πετσάκια, σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει..

Εν μία νυκτί περιποίηση του δέρματος!
Χρησιμοποιήστε το λάδι καρύδας τακτικά πριν τον ύπνο και το δέρμα σας θα είναι καθαρό, εντελώς καθαρό και ανανεωμένο στα σίγουρα. Το λάδι καρύδας διεισδύει βαθιά στο δέρμα, αφήνοντάς το απαλό, εύκαμπτο και ενυδατωμένο!

Για τους Κιρσούς
Απλώστε λάδι καρύδας καθημερινά για την φλεβίτιδα και κάντε μασάζ πολύ καλά στην πάσχουσα περιοχή, πολλές έρευνες δείχνουν ότι αυτό είναι μια εξαιρετική μέθοδος για την αντιμετώπιση των κιρσών με φυσικό τρόπο..

Kατά της κυτταρίτιδας
Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας τώρα και αγωνίζονται να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση που θα αποδόσει. Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να προετοιμάσετε μια απλή και εύκολη συνταγή που θα σας βοηθήσει σίγουρα. Θα χρειαστείτε μόνο τρία συστατικά.Δείτε εδώ τη συνταγή.

αφαίρεσης μακιγιάζ
Το λάδι καρύδας δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά στην αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών, αφαιρεί ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα σε μια στιγμή αφήνοντας το δέρμα σας ενυδατωμένο και καθαρό.

Κρέμα Χεριών
Συχνά, τα χέρια μας γίνονται λίγο τραχιά, όταν ο καιρός είναι κρύος. Έτσι, αν θέλετε να λύσετε αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε λάδι καρύδας το οποίο θα θρέψει τα χέρια σας και θα τα κάνει πιο μαλακά και λεία.

θεραπεία για σούπερ πλούσιες βλεφαρίδες
Απλώστε λίγο λάδι καρύδας στις βλεφαρίδες σας πριν από το κρεβάτι, αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν φοράτε μακιγιάζ στα μάτια, καθώς μπορεί να προκαλέσει απώλεια των βλεφάρων και τη θραύση τους κατά την την πάροδο του χρόνου.

Καταπολέμηση των γκρίζων μαλλιών
Οι «υπερδυνάμεις» του ελαίου καρύδας, αντιστρέφουν τη φυσική διαδικασία γκριζαρίσματος των μαλλιών χωρίς τοξικές βαφές ή σύνθετες διαδικασίες. Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στις βαφές μαλλιών είναι πολύ συμπυκνωμένες και η απορρόφηση τοξινών είναι αναπόφευκτη. Αλλά αν χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά προϊόντα, μπορείτε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα χωρίς καμία παρενέργεια. Τα οφέλη για τα μαλλιά δεν σταματούν εκεί: το λάδι καρύδας περιέχει επίσης ιδιότητες φυσικής ενδυνάμωσης και μπορεί να βοηθήσει τα μαλλιά σας να ανακτήσουν την ενυδάτωση και την όμορφη εμφάνισή τους. Η εφαρμογή λαδιού καρύδας στις τούφες και το τριχωτό της κεφαλής σας κάθε βράδυ με ένα απαλό μασάζ, θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να ανακτήσουν την υγεία και το χρώμα τους.

Καταπολέμηση παθογόνων και βακτηρίων
Το λαυρικό οξύ υπάρχει σε υψηλή ποσότητα στο λάδι καρύδας. Το να απολαμβάνετε μια κουταλιά σε τακτά χρονικά διαστήματα προάγει τη σύνθεση μονολαυρίνης, ενός μονογλυκεριδίου που σκοτώνει τα βακτήρια και τους μύκητες. Αυτό καθιστά την καρύδα έναν εκπληκτικό σύμμαχο κατά των λοιμώξεων και των ασθενειών.

Συμβολή στην απώλεια βάρους
Οι πηγές των θερμίδων που καταναλώνετε έχουν σημασία. Καταναλώνοντας 200 θερμίδες με τη μορφή λαχανικών και φρούτων ή λαμβάνοντας την ίδια ποσότητα θερμίδων από junk food δεν είναι το ίδιο. Αυτές οι θερμίδες επηρεάζουν τον αρνητικά τον οργανισμό και τις ορμόνες σας. Ενώ το λάδι καρύδας μπορεί να είναι πλούσιο σε φυτικά λιπαρά, έχει την ικανότητα να μειώνει την όρεξη, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το φυσικό μεταβολισμό σας. Είναι win-win. Το λάδι καρύδας σας βοηθάει να κάψετε περισσότερες θερμίδες (χωρίς καμία προσπάθεια), ενώ μειώνει την όρεξή σας.

Υγιής καρδιά
Ανάμεσα στα οφέλη για την υγεία από την τακτική κατανάλωση λαδιού καρύδας είναι η μείωση της χοληστερόλης LDL και η αύξηση της χοληστερόλης HDL, η μείωση του κινδύνου καρδιακής νόσου και η βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

Έξυπνες επιλογές
Το λάδι καρύδας μπορεί να ενισχύσει τις λειτουργίες του εγκεφάλου και να μειώσει τον κίνδυνο της νόσου Alzheimer. Το λάδι δρα ως πηγή ενέργειας που τροφοδοτεί τον εγκέφαλο, διατηρώντας υγιή τα κύτταρά του. Και πιο υγιής εγκέφαλος σημαίνει εξυπνότερες επιλογές: γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσετε τώρα να απολαμβάνετε αυτά τα σπουδαία οφέλη;

/www.giatros-in.gr
.

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά!(μόνο με 8 ευρώ) Σούπερ τροφή!

Καλλυντικό Έλαιο Καρυδας των100 ml (μόνο με 3 ευρώ)

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Εσάνς καρύδας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr