Πώς να βγάλεις σωστά τα φρύδια σαν αισθητικός.

Πώς να βγάλεις σωστά τα φρύδια σαν αισθητικός.

Είναι πλέον επίσημο: Το 2019 ήταν η χρονιά που τα έντονα, καλοσχηματισμένα με φυσικό αποτέλεσμα φρύδια έκλεψαν την παράσταση. Την τελευταία δεκαετία, από το 2009 και μετά, έχουμε παρατηρήσει τα προϊόντα ομορφιάς που υπόσχονται τέλεια φρύδια να αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς!

Αν παλιά τα λεπτά σαν τόξο φρύδια ήταν αρκετά και δεν χρειαζόσουν περίγραμμα, τώρα η περιποίησή τους είναι μία ολόκληρη διαδικασία. Μπορεί να μας παίρνει περισσότερο χρόνο, αλλά είναι σίγουρα μία θετική αλλαγή στην ρουτίνα ομορφιάς μας και χαιρόμαστε που τα φυσικά φρύδια είναι πλέον στα πρωτοσέλιδα!

@ROSIEHW
Τα φρύδια της Rosie είναι πραγματικά τέλεια, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε διαφορετικά!

Ας ξεχάσουμε την δεκαετία του ’90 που το τσιμπιδάκι ήταν επέκταση του χεριού μας και ας φροντίσουμε περισσότερο για το πως περιποιούμαστε τα φρύδια, τι σχήμα επιλέγουμε να έχουμε και άλλα tips που θα τονίσουν τα φυσικά μας χαρακτηριστικά όσο γίνεται περισσότερο.

Τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια
Για να σιγουρευτούμε ότι θα αφήσουμε τις κακιές συνήθειες στο παρελθόν, εκεί που ανήκουν, μιλήσαμε με την ειδικό της Benefit Cosmetics για να μας πει τα πάντα λεπτομερώς!

Λάθος #1 Μην κρατάς τον καθρέφτη πολύ κοντά

Το πρώτο λάθος που απαγορεύεται να κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια σου είναι να κρατάς το μικρό καθρεφτάκι πολύ κοντά, γιατί έτσι νομίζεις ότι θα βγάλεις και τις πιο μικρές τριχούλες που δεν φαίνονται καθαρά.

Γιατί αυτό είναι λάθος; Πολύ απλά επειδή οδηγεί στο να βγάλεις τα φρύδια σου περισσότερο απ’ότι πρέπει. Το σχήμα από κοντά δίνει την εντύπωση ότι είναι αρκετά έντονα, αλλά μόλις απομακρύνεις το καθρεφτάκι, θα καταλάβεις ότι σε κανονική απόσταση αυτά είναι πιο λεπτά.

@ALEXACHUNG
Λάθος #2 Δεν σκέφτεσαι το σχήμα πριν αρπάξεις το τσιμπιδάκι

Τι σημαίνει αυτό: βλέπεις στον καθρέφτη τα φρύδια σου να αρχίζουν να είναι λίγο πιο πυκνά απ’ότι συνήθως, αρπάζεις το τσιμπιδάκι και ξεκινάς το καθάρισμα. Δεν έχεις όμως στο μυαλό σου τι σχήμα πας να κάνεις, τι ακριβώς θα ‘καθαρίσεις’ και ξεκινάς χωρίς να ξέρεις πως θέλεις να καταλήξεις και ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα δεις τα φρύδια σου πιο έντονα και θέλεις να δώσεις σχήμα, δεν χρειάζεται να πας απαραίτητα στην αισθητικό.

@vivianevei
Μπορείς μόνη σου να καθορίσεις με το μολύβι το σχήμα και να κινηθείς γύρω από αυτό. Δες επίσης πολλά tutorials στο Youtube από influencers που έχουν το ίδιο περίπου σχήμα φρυδιών με σένα και καν’το και εσύ!

Κράτα το μολύβι φρυδιών παράλληλα με την μύτη σου και τοποθέτησέ το στην εσωτερική γωνία των ματιών. Πάνω από αυτό το σημείο πρέπει να ξεκινάει και το φρύδι.

Λάθος #3 Μην προσπαθείς να τα κάνεις ίδια

Υπάρχουν φορές που κοιτιέσαι και σου μπαίνει η ιδέα στο μυαλό να κάνεις τα φρύδια σου ακριβώς ίδια. Ενώ ξέρεις ότι είναι αδύνατον να συμβεί, εσύ επιμένεις. Αυτό το λάθος θα σου κοστίσει γιατί θα συνεχίζεις να τα βγάζεις και να τα βγάζεις μέχρι να νομίζεις ότι τα έχεις καταφέρει.

Γι’αυτό, αποδέξου το φυσικό τους σχήμα και δούλεψε μεμονωμένα πάνω σε αυτά.

Λάθος #4 Χρησιμοποιείς πολύ σκούρο μολύβι φρυδιών

Πιστεύεις ότι πρέπει να χρησιμοποιείς μολύβι φρυδιών με το χρώμα των μαλλιών σου; Ξανασκέψου το.

@hollyparker


Χρησιμοποίησε αν είσαι μελαχρινή καστανή μέχρι και δύο τόνους πιο ανοιχτό χρώμα για να μην είναι πολύ ‘σκληρό’ το αποτέλεσμα, αλλιώς τα φρύδια σου θα φαίνονται πολύ πιο πυκνά και άγρια, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι, οπότε δεν θα μοιάζουν φυσικά, που είναι και το ζητούμενο.

Λάθος #5 Δεν κάνεις blending

Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκεί αποκλειστικά να τραβήξεις μία γραμμή για να σχεδιάζεις τα φρύδια σου και τελείωσες.

Ξέρεις και εσύ ότι δεν είναι κολακευτικό να φαίνεται η λεπτή γραμμή του μολυβιού, οπότε ”σβήστο” απαλά με το βουρτσάκι που χρησιμοποιείς για τις σκιές, που είναι και μικρό, για να είναι όσο πιο ομοιόμορφο και να γίνει ένα με το φυσικό σου φρύδι.

Λάθος #6 Βάζεις το μολύβι σε όοοολο το φρύδι

Το μολύβι φρυδιών χρησιμοποιείται κυρίως για να δώσει σχήμα, που σημαίνει ότι εφαρμόζεται μόνο για να δημιουργήσεις το τόξο και να δώσεις περισσότερο μήκος. Αν έχεις ”ελλείψεις”, το περνάς ελαφρώς και στο υπόλοιπο φρύδι, χωρίς να το παρακάνεις.

Το μολύβι φρυδιών δεν θα αλλάξει το σχήμα, απλά θα τονίσει αυτό που ήδη έχεις.

/eli.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr