Θες να σταματήσουν να σπάνε τα μαλλιά σου; Κάνε αυτή την πανεύκολη μάσκα

Θες να σταματήσουν να σπάνε τα μαλλιά σου; Κάνε αυτή την πανεύκολη μάσκα

Είναι ό, τι πιο απλό και αποτελεσματικό θα κάνεις για τα μαλλιά σου σήμερα

Τα μαλλιά που σπάνε είναι από τα πλέον εκνευριστικά πράγματα που μας συμβαίνουν καθημερινά. Πάρε για παράδειγμα εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη): Κοντεύω να αποκτήσω curtain bangs χωρίς να πάω στο κομμωτήριο. Τα μαλλιά μου σπάνε με το παραμικρό ό, τι και αν κάνω γιατί είναι πολύ λεπτά. Αν προσθέσεις σε αυτό και τις βαφές τότε αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει πρόβλημα. Τα μαλλιά σπάνε όμως και για άλλους λόγους, διαφορετικούς για την κάθε μία… Όχι, δεν θα καθίσουμε να αναλύσουμε τους λόγους αλλά θα περάσουμε απευθείας στη λύση. Υπάρχει μία DIY μάσκα που μπορείς να κάνεις για να δυναμώσεις τα μαλλιά σου και την έχω δοκιμάσει συνεπώς ξέρω ότι λειτουργεί! Φτιάχνεται με μόλις δύο υλικά και θα τη λατρέψεις.

Χριστίνα Αναστασία 

Το πρώτο υλικό είναι το λάδι καρύδας. Ξέρεις πόσο καλό κάνει στα μαλλιά αφού τα ενυδατώνει και τα θρέφει αλλά σε αυτή τη μάσκα το χρησιμοποιούμε γιατί ενισχύει την ελαστικότητά τους ώστε να μην σπάνε με το χτένισμα ή με τα λαστιχάκια. Το δεύτερο υλικό είναι το ξύδι…

Το μηλόξυδο συγκεκριμένα κάνει θαύματα για την τρίχα. Εκτός του ότι την καθαρίζει βαθιά και την κάνει να λάμπει όσο τίποτα, τη δυναμώνει εσωτερικά ενισχύοντας τους δεσμούς της άρα αντιλαμβάνεσαι πως είναι απαραίτητο για αυτή τη μάσκα. Για να τη φτιάξεις, βάζεις δύο κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας και μία κουταλιά της σούπας μηλόξυδο σε ένα μπολ και ανακατεύεις. Περνάς το μείγμα στα μαλλιά σου και τυλίγεις με μία σακούλα (είναι υδαρό μείγμα και θα τρέξει). Χαλαρώνεις για 20 λεπτά και στη συνέχεια λούζεσαι κανονικά. Αν την κάνεις δύο φορές την εβδομάδα πραγματικά θα δεις αποτέλεσμα! 

www.queen.gr

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Καλλυντικό Έλαιο Καρυδας των100 ml

Εσάνς καρύδας.

Διαβάστε ακόμα