ΕΧΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ; 5 TIPS ΓΙΑ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ

ΕΧΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ; 5 TIPS ΓΙΑ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ

Χάρισε ένταση στα μάτια σου παίζοντας με χρωματιστές σκιες και mascara σε ανατρεπτικές αποχρώσεις που θα σε βγάλουν από την beauty ρουτίνα του ίδιου look κάθε μέρα.

 

Φώτο: camilacoelho

1
Τέλος οι περιοριστικοί κανόνες που ήθελαν τις καστανές να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα χρώματα και αποχρώσεις για το μακιγιάζ των ματιών τους. Πλέον, τους κανόνες τους ορίζεις εσύ έχοντας μόνο ένα tip στο μυαλό σου: για άρτιο και αρμονικό αποτέλεσμα προσπάθησε να μην χρησιμοποιήσεις ζεστούς και ψυχρούς τόνους σε χείλη και μάτια. Η ομοιομορφία είναι αυτή που θα χαρίσει ένταση στο look σου. Πειραματίσου με μπλε σκούρο, μπλε μαρέν και μπλε ελεκτρίκ για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου με τον πιο μοντέρνο τρόπο.
2
Κάνε την ανατροπή
Ξέρεις ποιο προιόν μπορεί να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά το βλέμμα και του νέο σου eye look; Η μάσκαρα! Όχι, όμως, η κλασική μαύρη που αγοράζεις από τότε που ξεκίνησες να βάφεσαι αλλά μια χρωματιστή που θα δώσει νέα διάσταση στο μακιγιάζ σου. Τα καλύτερα χρώματα για εσένα είναι το πράσινο, το μπλε, το μωβ και το καφέ. Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.
3
All time classic
Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα βραδινό look που φέρνει σε πρώτο πλάνο το σαγηνευτικό βλέμμα σου και δεν έχεις όρεξη για πειραματισμούς τα πράγματα είναι απλά: ποντάροντας στο μαύρο θα βγεις σίγουρα κερδισμένη. Τονίζει το περίγραμμα των ματιών και χαρίζει σέξι όψη στο λεπτό. Πρόσεξε μόνο τα χρώματα που θα επιλέξεις για τα χείλη ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει σύγχρονο και φρέσκο.
4
Τοπ συμβουλή
Για εσένα που έχεις καστανά μάτια ιδανική επιλογή είναι οι σκιές με metallic φινίρισμα που χαρίζουν ένταση στο βλέμμα σου. Επίλεξε υφές που “δουλεύονται” με ευκολία και προτίμησε κρεμώδεις συνθέσει από αυτές σε μορφή πούδρας για πιο φυσικό αποτέλεσμα.
5
Τι πρέπει να αποφύγεις;
Οι παστέλ αποχρώσεις του γαλάζιου και του πράσινου για παράδειγμα μπορεί να κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει φλατ και χωρίς ένταση. Αν αγαπάς τα παστέλ κάνε στροφή σε lavender και baby pink χρώματα που σου ταιριάζουν απόλυτα.
elle.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr