Η καλύτερη λοσιόν αφαίρεσης πανάδων με οξέα και κολλαγόνο μόνο από φρούτα. 

Η καλύτερη λοσιόν αφαίρεσης πανάδων με οξέα και κολλαγόνο μόνο από φρούτα. 

Η λοσιόν που ακολουθεί, δεν αφαιρεί μόνο τις πανάδες, αλλά αυξάνει το κολλαγόνο και τονώνει πολύ το περίγραμμα του προσώπου. H μέθοδος αυτή, αποτελεί μια εξαιρετική πρακτική αντιγήρανσης με την οποία μια γυναίκα μπορεί να αφαιρέσει πολλές συνεδρίες με δερματολόγο στο μέλλον! Φέρνει στην επιφάνεια του προσώπου νέα κύτταρα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Τα υλικά της θα τα βρείτε στον μανάβη και η παρασκευή της  είναι εξαιρετικά απλή.

Υλικά

 

600ml απενσταγμένο νερό

-1 πορτοκάλι (οι φλούδες του μόνο)

-1 γρκέιπ φρουτ (οι φλούδες του μόνο)

-1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι.

 

Τρόπος παρασκευής.

Πλένουμε, κόβουμε σε κομμάτια και χαράζουμε, τις φλούδες του πορτοκαλιού και του γκρέιπ φρουτ. Κατόπιν τις βάζουμε σε κατσαρόλα. Προηγουμένως έχουμε βράσει τα 600 ml νερού. Περιχύνουμε τις φλούδες με το βραστό νερό και το αφήνουμε μέχρι να κρυώσει εντελώς (2-3 ώρες ) . Πριν κυρώσει προσθέτουμε και το λεμόνι.   Σουρώνουμε και το βάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι.

Η λοσιόν αυτή θα τονώσει το πρόσωπο και θα σφίξει πάρα πολύ το δέρμα. Θα δώσει σούπερ λάμψη ενώ θα σβήσει τις πανάδες. Τα οξέα θα δράσουν καταλυτικά στην αναζωογόνηση του ενώ το κολλαγόνο θα αυξηθεί και θα διατηρηθεί. Η βιταμίνη C είναι άφθονη γι αυτό η λοσιόν, φοριέται μόνο το βράδυ και όπως κάθε λευκαντικό καλλυντικό αποκλειστικά τους χειμερινούς μήνες. Διατηρείτε 3 εβδομάδες στο ψυγείο. Να σημειωθεί εδώ ότι η φλούδα του πορτοκαλιού αποτελεί άριστο φυσικό συντηρητικό του καλλυντικού, γι αυτό και έχει διάρκεια. Το εφαρμόζουμε πάντα σε καθαρό πρόσωπο μετά την εφαρμογή του γαλακτώματος καθαρισμού.

Απολαύστε το!

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Νερό μύρου. Για κουρασμένα δέρματα. Καταπολεμά το πρήξιμο βλεφάρων.

Νερό πορτοκαλιού. Επανόρθωση-λάμψη-εξάλειψη πανάδων.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr