Μάθε ποιο φρούτο του χειμώνα είναι το καλύτερο καλλυντικό  για να μείνεις αγέραστη.

Μάθε ποιο φρούτο του χειμώνα είναι το καλύτερο καλλυντικό  για να μείνεις αγέραστη.

Τώρα είναι η εποχή για να διορθώσουμε τις δερματικές βλάβες που προκάλεσε το πέρασμα του καλοκαιριού. 

Ποιο είναι το μικρό θαυματουργό φρούτο που συνιστά θεραπεία για το δέρμα μας;

Το μανταρίνι!

Το μανταρίνι κρύβει στη φλούδα του τα καλύτερα και πιο ισχυρά οξέα που είναι θαυματουργά για το δέρμα. Για πανέμορφη και άψογη επιδερμίδα, για πολύ δυναμική λεύκανση, αλλά κυρίως σύσφιξη του δέρματος, αύξηση κολλαγόνου, αλλά και διατήρησης της νεότητας, οι βιταμίνες του μανταρινιού αποτελούν το καλύτερο φυσικό μπότοξ.

Το κλειδί της αντιγήρανσης στο μανταρίνι κρύβεται στο εσωτερικό της φλούδας του, το λευκό δηλαδή εσωτερικό μέρος.

Το μανταρίνι είναι επίσης πλούσιο σε ευεργετικά καροτινοειδή. Περιέχει ακόμη δεκάδες αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως τα φλαβονοειδή, που απενεργοποιούν τις ελεύθερες ρίζες και επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Εξαφανίζει λεπτές γραμμές και  ρυτίδες.

Για νεότητα με διάρκεια λοιπόν, μανταρίνι.

Μπορείτε να βάλετε στο μπλέντερ το εσωτερικό της φλούδας του μανταρινιού μαζί με τον χυμό του και να το απλώσετε στο πρόσωπο για 20 λεπτά.

Ένα φυσικό σέρουμ στο καλάθι της κουζίνας.

Επίσης μπορείτε καθώς τα καταναλώνετε, να κάνετε μια απλή επάλειψη με τον χυμό του. Το κέρδος για το δέρμα σας θα είναι πραγματικά μεγάλο. Μην το υποτιμάτε καθόλου. Κάνετε το συνήθεια αντιγήρανσης την οποία θα την ακολουθείτε μια ολόκληρη ζωή. Το μανταρίνι πραγματικά κρατάει το δέρμα στην πρώτη του νεότητα. Αρκεί να το εκμεταλευτείτε.

 Ζωή Κυροπούλου.

Αιθέριο έλαιο μανταρίνι. Κατά της γήρανσης και των ραγάδων.

Διαβάστε ακόμα